6.4.2014

Partsituparit & Veeran synttärit

Kirjotetaan nyt toinenkin postaus tälle päivälle kun vauhtiin ollaan päästy. Eilen kun Juuso oli duunissa mä laitoin meijän parveketta valmiiksi. Kalusteen sain ostettua jo helmikuussa (?) mut nyt sain vasta alaitettua kaiken kuntoon. Ukin luota saatiin vanha hieno keinutuoli ja matot, joita oli niin monta että saatiin koko parvekkeen lattia peitettyä niillä. Nyt parveke odottaa ilmojen lämpeemistä ja ihania kesäiltoja.

Mun porukat tuli meille juhlistamaan uuden partsin avajaisia. Juotiin viiniä ja mä tein ruokaa. Tein sellasta hyvää mössöä, jossa oli jauhelihaa, vähän pekoa, sipulia, kalamataoliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, linssejä ja paljon mausteita. Heheh, kuulostaa aika samalta kun edellisen päivän ruoka. :D Mamin versiossa ei ollut lihaa. Tein myös jugurttikastikkeen, jossa oli korianteria ja kurkkua. Nams!Istuttiin iltaa yhdessä ja mentiin vielä jatkoillekkin Jyväseen. Shamppanjaa ihan vaan lauantain kunniaksi!
Jyväsestä porukat lähti kotiin ja me Juuson kanssa stadiin. Veera oli juhlimassa 20vee synttäreitään parii päivää etukäteen. Veeralla oli iso porukka messissä ja synttäreitä juhlittiin Hulabaloossa.Hulabaloon henkilökunnalla oli hyvä meno ja paikkakin oli ihan jees, JOS olis tykänny siellä soivasta musasta ja siitä fiiliksestä. Juotiin Juuson kanssa parit ja lähettiin kotia kohti. Juusolla oli taas tänään aamulla töitä heti aamupäivällä. Oli siis hyvä tullu semi aikaisin kotiin nukkumaan. Oli jännää, että vaikka kotona juotiin neljään henkeen kaks pulloa viiniä, Jyväsessä shampanjaa ja Hulabaloossa vielä parit, olo ei ollut yhtään huppelinen. Ihan kiva, koska myöskään tänään aamulla ei ollut tietoakaan mistään huonosta olosta. :) Ens viikolla on sen luokan kekkerit tiedossa et varmasti päätä pakottaa seuraavana päivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti