14.4.2014

Pandan synttärit

Lauantaina juhlittiin siis 22 vuotiasta Jonnaa. Mun ja Juuson lauantai alkoi jälleen siivoomalla koko huusholli. Perus lauantai tai perjantai hommaa. On kivaa kun viikonloppuna on siistiä. Urakan jälkeen alettiin jo laittaa itseämme juhlakuntoon. Oltiin sovittu että mennään Jonnan ja Esan luokse jo suht aikaisin. Ennen lähtöä tehtiin kuitenki vielä ruokaa. Lauantain ruuan vaikutteet tuli Koreasta. Muistelin että siellä ainakin syödään salaattiwrapeja. Ohjetta ei ollut, mut tuli oikeesti tosi hyvää ruokaa!


Syömisten jälkeen Myyrmannin kautta Varistoon. Oltiin ekat juhlijat mestoilla. Yllättävää, näin käy lähes aina. :D Jeesailtiin Esaa ja Jonnaa tarjoilujen kanssa. Juuso teki nakkipiiloja ja mä sain koristella kakkua.Aika pitkään oltiin vaan nelisteen, jonka jälkeen paikalle saapui yksi Jonnan luokkakaveri ja sen jälkeen joskus myöhemmin kaikki muut. Kukaan ei vissiin ymmärrä, et juhlat voi alottaa aikasemmin kuin myöhään illalla? :D
Kun ihan kaikki oli saapunut paikalle, otettiin kakku pöytään ja synttärilaulun siivittämänä Jonna pääs puhaltamaan kynttilät. Kakun hieno koristelu oli mun ja Jonnan yhteistyötä. :D Mä laitoin strösselit.Kemut jatkui vielä jonkun aikaa, mutta ennen puoltayötä siirryttiin baariin. Jonna oli jo aikaa sitten päättänyt, että mennään Dondoon. Ei olla pitkään aikaan oltu siellä. Edellinen kerta taisi olla viime syksynä? Dondossa en jaksanu enää kaivaa kameraa. Näkyi taas tuttujakin. Varmaan tuntia ennen pilkkua lähettiin kaikki koteihimme. Juuson bändikaveri Miro käveli meijän kanssa samaa matkaa Martsariin. Se matka virkisti kivasti, muutenkaan ei ollu edes mitenkään kauheen sekava olo! Ei edes aamulla.

Oli kivat kemut! Mukava viikonloppu muutenkin. Sunnuntaina oli ihanaa olla vaan koko päivä himassa iiiiiihan rauhassa yhdessä Juuson kanssa. Katottiin illalla leffaa ja syötiin dippivihanneksia. Parasta. Myös tuleva vklp on molemmilla vapaa. Sitä odotellessa. Sehän on muuten pääsiäinen. Suklaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti