30.4.2014

Kolmas vuosipäivä

Sunnuntaina vietettiin Juuson kanssa kolmatta vuosipäivää. Ollaan vuosipäivinä tehty aina jotain kivaa. Ei olla totuttu ostamaan toisillemme mitään lahjoja, vaan tehty aina jotain yhessä. Kerran oltiin minilomalla stadissa hotellissa ja viime vuonna syömässä ja kattomassa Enskan keikkaa. Tällä kertaa lähettiin käymään Linnanmäen Sea Lifessä. Toinen vaihtis olis ollu Korkeasaari, mut Sea Life on vähän lähempänä.

Ollaan molemmat käyty tuolla joskus aaaaaaikoja sitten. Mä muistelin, että ite olisin käyny viimeks joskus niihin aikoihin kun se avattiin eli joskus reilu 10 vuotta sitten? Mä säntäilin ihan riemuidioottina akvaariolta toiselle ja mietin mielessäni et tätä parempaa vuosipäivää ei voi olla hahah... :D Meni siis mestan valinta ihan nappiin. Myös Juuso tykkäs pitkän ajan jälkeen, onhan kaikki meren asukkaat aina tosi mielenkiintoisia. Jonkun verran bongailtiin samoja fisuja, joita nähtiin Thaimassa snorklatessa. Se oli siistii! Mut coolimpia ne oli siellä oikeessa meressä. ;) Kierroksen jälkeen pyörittiin ihan hetki Lintsillä. Mulla olis ollu ihan hirvee hinku ostaa pari laitelippua, mut Juuso ei oikein lämmenny. :D Onhan ne liput aika kalliita. Käytiin yhdessä ilmaisessa laitteessa ja tultiin sen jälkeen kotiin väsäilemaan vuosipäivän dinneria meijän parvekkeelle.
Kuten kuvista näkyy, syötiin sushia. Se ei petä koskaan. Ei olla taas ihan hetkeen tehty muistaakseni. Juomana oli shamppanjaa, joka ostettiin edelliseltä laivareissulta, eli kalastusristeilyltä. Me aina välillä juodaan shamppanjaa, se on sellanen kiva poikkeus normi skumppaan. Vähän kalliimpaa, mutta kiva ostaa spessumpiin hetkiin. Sitä me siemailtiin hyvää musaa kuunnellen siihen asti kun partsilla alkoi tulla kylmä ja piti siirtyy sisälle. Vuosipäivän hupennukseksi nukahdin Juuson olkapäätä vasten sohvalle, niin rankat kemut oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti