28.4.2014

Surkeuksien surku

Just sill on kun olis paljon kivoja juttuja joista olis mukavaa päästä bloggailemaan, iskee tietotekniikka vastaan. Tulin kertomaan sellasta "ilosanomaa", että rakas koneeni sanoi itsensä irti jo toistamiseen... Viime kesänä koneesta kusahti näytönohjain ja huolto maksoi 600e. Meni onneks vakuutukseen. Vielä ei oo tietoa mikä läppäriä tällä kertaa vaivaa. Kävin aamulla ennen töitä viemässä sen huoltoon tutkittavaksi.


Ongelma tuli eilen. Kuunneltiin musaa ja yhtäkkiä kone vaan sekos, musa pätkäs ja näyttö muuttui oranssiksi. Sen jälkeen se ei enää auennut kunnolla, näyttö jäi vaan harmaaksi tai välillä siniseksi. Googlettelin hyvät ohjeet kikkakolmosiin, mut niistä ei ollut apua. Katotaan mitä sieltä nyt löytyy, selvii varmaan huomenna.

Viikonloppu meni kivasti, siitä enemmän sitten kun pääsen johonkin käsittelemään kuvat ja niin edelleen. Lauantaina juhlittiin faijan viiskybäsiä ja sunnuntaina mun ja Juuson kolmevuotispäivää. Nyt on paluu arkeen, joka tosin on tällä viikolla vajaa. Ke on vappu. Hirveitä vappubiletys fiiliksiä ei ole, mut ollaan me pientä hengailua sovittu Esan ja Jonnan kanssa. Toivottavasti säät on hyvät ja keväiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti