18.4.2014

Matkakuumeilua jälleen kerran

Eilen oli kentällä hulinaa. Oli kiirastorstai ja monella alkoi pitkä viikonloppu, jolloin on ihan kivasti aikaa matkata johonkin. Se on aina kivaa miettiä ihmisten fiiliksiä, kun näkee porukkaa kävelemässä koneeseen. Minne matka? Jännittääkö? Onko kivaa? No viimeiseen on aika helppoo keksiä vastaus. Ne fiilikset kun ajattelee muiden hyviä fiiliksiä, saa aina itselläkin kauheen matkakuumeen aikaseks. Sitä on ilmassa usein kun on töissä lentökentällä. :D Tässä taas fiilistelyä ja kuvaoksennus edelliseltä reissulta. Toivottavasti ei kyllästytä?


Tää tammi/helmikuinen Thailandon reissu on kyllä jäänyt todella kultaisiin muistoihin. Sai relata, oli hyvää seuraa, ruokaa, lämpöä ja pääs tsekkaamaan mulle kokonaan uuden mestan. On sillein aika jännää, että vaikka Aasiassa on tullu käytyy useemmankin kerran, mutta toi kohde on jäänyt ihan unholaan. Tuntuu että melkein kaikki käy jossain elämänsä vaiheessa rantalomalla Thaimaassa. Nyt minäkin ja tykkäsin kyllä kovasti. Kaikki oli niin helppoa ja ihanaa päästä ekaa kertaa oikeesti kunnolla rantalomalle. Edellisen kerran oon tainnu olla rantakohteessa joskus 1 vuotiaana. Ja hei kaksi viikkoa, parasta! Viikon jälkeen kohdetta vaihtaessa oli fiilis että voi nyyhky, mut sit tajusin et hei vielä on toinenkin viikko, mitä ihmettä. Oon aina ollut korkeintaan viikon reissuilla.


Jooh, matkakuumetta pukkaa. Toivon, että päästäis jossain vaiheessa Juuson kanssa taas jonnekkin reissuun. Sinne Lappiin ollaan lähdössä, mikä on super siistii mut tässä tarkotan jotain vähän eksoottisempaa ja lämmintä kohdetta. Oli kiva lähtee ihan kahdestaan, mutta toisaalta on kivaa jos muitakin on mukana. Voi välillä hengata isommassakin porukassa ja käydä yhdessä syömässä. Tää oli kivaa viime reissulla. Välillä yhdessä, välillä kahdestaan. Sit on kiva kerrata kuulumisia mitä kaikkea on nähnyt ja kokenut päivän aikana. Vähän tällä samalla kaavalla meni myös Singaporen reissu pari vuotta sitten.

Toivoisin että rahaa sais säästettyä niin että pääsis ensi vuoden alkupuolella jonnekkin. Vaikka vähän myöhemmin kun viimeksi. Helmikuun lopulla tai maaliskuun alussa? Jos olis vaikka vielä vähän lämpimämpi. ;) Nyt tänä vuonna tais Thaimaassa olla kylmin alkuvuosi pitkään aikaan. Lämmin oli kuitenkin, mut kaikkien hehkutuksista päätellen luulen että olis ollu vielä helteisempää. Iltaisin tuli jopa vähän vilu.


Noille samoille suunnille olis kiva mennä. Ei ehkä Phuketiin, mutta Krabille. Sieltä voisi sitten lähtea vähän kaukaisemmille saarille. Valkoiset hiekkarannat ja siistit snorklausmestat piirtyi mieleen niin syvälle, että pakko päästä uudestaan. Olis kyllä myös kivaa päästä käymään esimerkiks Vietnamissa ja Malesiassa. Singaporekin olis kiva kokee uudestaan. Äääh, paljon kaikkee! Haaveilu on kivaa, katsotaan sitten myöhemmin minne päädytään vai päädytäänkö mihinkään. Vielä ei oo varmaan kuinka paljon kesän Lapin reissu haukkaa rahaa. Bensoihin menee aika iso osa, samoin kalastuslupiin. Sen reissun jälkeen voi sitten alkaa suunnitella uutta matkabudjettia. Toivotaan että joku juttu natsaisi sit ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti