29.4.2014

Viiskybäset!

Lauantaina oli juhlapäivä. Meijän faija täytti viime viikolla pyöreet 50 ja la oli järkätty yllärikemut. Tai siis sankarin tiedossa oli, että sillon tapahtuu jotain ja päivä pitää olla vapaa mutta ei mitään muuta. Kokoonnuttiin koko posse jo heti aamupäivästä porukoiden kämpille, jossa juhlinta alkoi skumpalla.Puolenpäivän tienoilla lähettiin kohti Kalliota. Mami oli varannu koko porukalle pöydän Pacificosta, jonne mentiin brunssille. En ollu käyny siellä aikasemmin, vaikka mesta on kyllä ollut jo kauan tiedossa. Porukat on kehunut sitä kyllä. Ruoka oli ihan jees! Kiva kun oli semipaljon valinnanvaraa.

Brunssin jälkeen meijän vanhemmat läks hetkeks kahestaan mulle, nuorimmat sisarukset kans jonnekkin ja me loput mentiin yksille. Käveltiin Pacificosta Hakaniemeen ja päädyttiin Cafe Taloon. Se on mukava mesta.

Aikaa oli vielä jäljellä seuraavaan synttärimestaan sirtymistä ennen, jota vaihdettiin toiseen baariin. Porhallettiin metrolla Kamppiin ja Bäkkärille, se oli just auennut. Kiva oli kuunnella välissä hyvää musaa.


Bäkkäriltä lähettiin dösällä Meikkuun. Siellä oli seuraava synttäreihin liittyvä paikka. Mami halus järkätä jonkun saunan illalle ja jonkun aikaa netissä surffailun jälkeen oli löytynyt Kaurilan sauna. Se oli tosi tunnelmallinen ja nätti paikka. Lisää saunasta ja Kaurilan historiasta voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ.

Otettiin Viivin kanssa muutamat kuvat toisistamme Kaurilan nätillä piha-alueella. Mä oon vuosien aikana koulinu Viivistä hyvän poseeraajan. Joskus Viivillä meni aina hermo kun se joutui taiteilemaan itteensä ihme asentoihin. :D Mut mun mielestä on tärkeetä, että mun kuvaamat ihmiset näyttää hyvältä kuvissa ja siksi on tärkeetä ohjata vaikka ohjeet kuulostaisikin hassuilta asennot tuntuis oudoilta. Mä oon ite kuitenkin tosi huono poseeraamaan ja vain tosi pieni osa on sellasia jota kelpuutan. Olis kiva joskus päästä jonkun ammattikuvaajan kuvaajaksi, esimerkiks muotikuvaajan. Vaikka täällä blogissakin on musta paljon kuvia ja usein pyydän jotain ottamaan niitä kuvia, en oikeesti tykkää yhtään olla kameran edessä.Äskeinen oli ehkä vähän ohi aiheen, takasin saunalle siis. :D Sinne oli kutsuttu parisenkymmentä tyyppiä, muutama faijan duunikaveri ja useitä meijän perheelle tuttuja ihmisiä. Äijät sauno ja tytsykät hengaili. Oltais mekin päästy saunaan, mut aika moni oli laittautunu jo valmiiks iltaa varten eikä sillon jaksa. :D

Saunalta oli vielä yksi siirtyminen. Seuraava kohde oli Juttutupa, jossa oli illalla bluesmimmi Marjo Leinosen keikka. Juttikseen tuli vielä muutamia tuttuja lisää, jotka ei kerenny saunarientoihin. Meijän Juuson kaa ei alkuun edes pitäny lähtee messiin, mut onneks mentiin. Samoilla linjoilla oli myös Viivi, Nasse ja Veera mut kaikki sinne kuitenkin sit päädyttiin. Mulla, Juusolla ja parilla mun vanhalla naapurilla oli todella mielenkiintoinen pitkä kalastuspoliittinen keskustelu, lisää tällästä. Ja muutenkin oli siis jees, kaikilla oli kivaa ja oltiin aika myöhään. Joskus lähdettiin samaan suuntaan menevien kanssa taxilla kotiin. Ullan grillin kautta. :D Otettiin Juuson kanssa puokkiin sekalautanen, jota oon himoinnu viimeiset kaksi vuotta hahahha.... Se teki sen, että aamulla ei edes ollu huono olo. Muutenkin tuli oltuu aika iisisti. :) Vielä kerran, mukava päivä oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti