21.4.2014

Sunnuntaihengausta

Sunnuntain menot ei mennykkään ihan niin kun oltiin ajateltu. Ei mentykään moikkaamaan Juuson posseja, kun ne oli lähtenyt viettämään pääsiäistä mökille. Ei ihme kun on näin hyvät säät. Ei lähdetty myöskään Kaitikselle, kun ei jaksettukaan mennä niin pitkälle. Ulkolemaan kyllä lähdettiin. Pitkäkoskelle.







Pitkiksellä on siistit mestat esimerkiks lenkkeilyyn tai muuhun luontohengaamiseen. Myös kalamestat löytyy, siellä oltiin muutamia viikkoja sitten just kalassa. Pitkäkosken jälkeen käytiin kevään ekoilla jätskeillä ja mietittiin mitä tehtäisiin illalla. Hyvää keliä olis kiva vielä hyödyntää. Sovittiin että treffataan Miroa. Mulla kävi taas sama kun perjantaina, kun tultiin kotiin mä menin hetkeks sohvalle ja nukahdin siihen. Juuso herättää jossain vaiheessa et hei nyt pitäis olla jo menossa. :D Ärsyttävää nukahdella keskellä päivää.


Miron kanssa mentiin istuskelemaan Jokikseen. Nyt on pussikaljakausi taas korkattu. Meillä oli mukana parit sidut ja bisset. Onhan toi keli vielä vähän viilee, mut kun pysyy paikallaan ja auringossa, on oikeesti tosi lämmin! Myös loppuilta meni ihan ohi suunnitelmien, siitä lisää seuraavassa postauksessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti