25.8.2014

Polviongelmia

Työt lentokentällä taas aloitettu. Muuten menee ihan hyvin, mutta jalka reistailee ikävästi. Kävely sattuu ja toista jalkaa joutuu vähän linkuttamaan. Meillä menee Juuson kanssa taas lähiaikoina työt aika ristiin. Juusbe alkaa tehdä aina välillä iltaisin vuoropäällikkövuoroja, jotka usein venyy lähemmäs puoltayötä. Mä hengailen siis iltoja aika paljon itekseni. Eilen alkoi BB, pyhitin iltani sille ja banaaniletuille. Namssssss.


Tänään aamulla mun oli pakko lähtee näyttää polvee terkkarilla. Maanantai ei oo paras päivä lähtee päivystykseen kun siellä on kaikki viikonloppuna kipeeksi tulleet. Martsarin päivystys on kyllä yleensä aika nopea, mutta lääkärille jonottaminen vie sitten enemmän aikaa. Lääkäri kertoi polvessa olevan jonkinsorttinen rasitusvamma. Näähän on tuttuja mulle jo luisteluajoilta. Nyt on rasittunut vaelluksella/töissä ja paranemiseen menee parista viikosta pariin kuukauteen. Sain juoksukiellon ja buranaa. Töihin on kuitenkin mentävä. No en mä saikkuu lähtenykkään periaatteessa hakemaan, mut olisin kyllä toivonu et polvelle olis saanut jotain muuta helpotusta kun vaan buranaa. Sillä mennään nyt!

Ulkona on sateista ja harmaata. Lekurikäynnin jälkeen oon ollut vaan himassa. Mieli olis vähän halajanut lenkille, mut kiitos polven, otankin ihan iisisti. Ei toi sadekkaan kyllä ihan hirveesti houkuta ulos.




Maanantain kunniaksi siivosin koko kämpän. Yleensä siivous tehdään ennen viikonloppua, mut tällä kertaa se jäi väliin. Ei vaan huvittanut. :D Nyt kämppä on puhdas ja ihan kiva aloittaa uusi viikkoa. Ei kyllä tunnu yhtään maanantailta. Tänään taas kentälle, koko viikko menee siellä. Pari yövuoroakin on tiedossa. Jee, rahaa! Massit on ollu vähän tiukilla reissun jälkeen. Menin kyllä heti töihin kun vaan pääsin, mut seuraavat maksupäivät joihin kerkesin jotain kerryttää on vasta syyskuun alussa. Hupsanssaaaa. No sit rahaa tuleekin ihan kivasti kerralla ja taas ollaan normissa tilanteessa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, yrittäkää olla masentumatta sateesta!

2 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnolla kyselen et minkä verran teijän kämpäs on neliöitä? :) Oon miehekkeen kanssa kahestaan muuttamassa 3 h + k asuntoon missä on 65 neliötä ja stressaan täs nyt sitä et muutetaanko ihan liian isoon asuntoon :D Moni on nimittäin kysyny et miks muutetaan niin isoon ja pienempiki riittäis..

    VastaaPoista
  2. Tässä on 47 neliöö, aika passeli meille. Tiiän monia jotka asuu vähän isommassakin kämpissä ihan kakisteen, kai se on ihan mistä tykkää! En usko et 65 liian iso on kahdelle, mut tilaa on varmaan ihan reilusti. :)

    VastaaPoista