26.9.2014

Viime aikojen satunnaisia instaruutuja

1. Kuva elokuulta. Olettehan varovaisia! 2. Kääääk, ekat vähän viileemmät päivät kun joutu vetää takin ja saappaat jalkaan. 3. Eräänä sunnuntaina kentällä. 4. Poseeraukset kattoterdellä ennen saunaa. Nyt saunaan mennessä on jo aika pimeetä. Kohtahan tulee jo talvi.

1. Lähdössä Juuson äipän tupareihin. Edellinen yö meni kalassa ja olo oli jokseenkin väsähtänyt. :D 2. Vahinkosamikset matkalla duuneihin. 3. Kalastuslehden "julkkis". 4. Taas yökalastusta. Valopää.

1. Matkaevästä. Ei ees ollu niin hyvää kun toivoin… Ei maistunu jugurtilta! 2. Kalatytsy taas vauhdissa haukien perässä. 3. Mökkilovee Pohjois-Karjalassa. 4. Kaunis syksyinen ilta järven rannalla Hasossa.


1. Pita, Happy Joe & Kymijoki. 2. Iltakahvit Siikakoskella. 3. Kolmen sukupolven illallinen. 4. Yövuoroon! Koko päivä meni sängyn pohjalla. Olipas kiva lähteä sen jälkeen duuniin.


1. Loistavaa pukeutumista kaatosateeseen. Kengät on varsinkin aika cool valinta. 2. Tiistain iltamat. 3. Jeeee, löysin lompakostani rahaa! 4. Gourmet lounas. Riisiä, tonnikalaa, muutama olivii ja oliiviöljyä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti