1.5.2014

Vappuaatto

Vappuaaton viettäminen alkoi Calcuksen toimistolta. Meillä oli vajaa päivä, skumppapullo aukesi jo puolenpäivän tienoilla. Käytiin pienen porukan kanssa vielä töiden jälkeen yksillä, jonka jälkeen tulin Alkon kautta himaan, jossa Juuso jo odotteli. Hetken päästä Esa ja Jonna tuli meille viettämään iltaa.
Taas oli parveke käytössä. Harmi että sää ei ollut ihan niin hyvä kun tässä muina päivinä on ollu. Illan hämärtyessä oli pakko siirtyy sisätiloihin. Fiilisteltiin vähän kesän tulevia festareita ja kuunneltiin niihin liittyvää musaa. Vähän muutakin tietty. Meil on aina Esan ja Jonnan kanssa hauskaa ku ollaan yhessä.Joskus myöhään illalla lähettiin käväsemään Esan serkulla Miralla Myrtsissä. Siellä ei vaan pystytty olee kovin kauaa kun Miralla on kunnon eläintarha ja Juuso on tällä hetkellä tosi allerginen. :D Siis välillä ihan oikeesti pelottaa, että selviiks toi jäbä hengissä kun hengitys kuulostaa niin kauheelta.


Miralta päätettiin vielä lähtee Myrtsiin baariin. Oli pari vaihtoehtoa, päädyttiin Dondoon kun siellä oli muutama tuttu. Dondo oli ihan tupaten täynnä porukkaa! Ei oltu hirveen pitkään. Tajusin että en oo varmaan koskaan ollu vappuna missään baarissa. Tulihan sekin nyt sit koettua. Sen verran pitkään kuitenkin oltiin, että kun käveltiin Juuson kanssa himaan, alkoi aurinko pikkuhiljaa nousta ja tuli vähän valosaa. Haha, sieltä se kesä tulee pikkuhiljaa... Loppuun vielä vapun toivotukset kaikille:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti