12.5.2014

Äitienpäivä

Ihan ensiksi, ihanaa äitienpäivää kaikille mammoille näin päivän myöhässä! :) Me oltiin kutsuttu mun ja Juuson mamit meille viettämään äitienpäivää pienen brunssin merkeissä. Ainakaan meijän mami ei ole oikein koskaan innoissaan mistään lahjoista, joten tää brunssi oli varmaan ihan jepa juttu.Tosta kuvasta on helppo yhdistää kumpi mami kuuluu kummallekkin. :D Toinen on vaalee ja toinen tumme, ihan niinkuin mekin. Veerakin käväsi meillä nopeesti. Päivin piti iltapäivällä lähtee töihin.

Me saatiin mamin kanssa idea että lähetään johonkin kalaan, ongelle tai litkaamaan. Otettiin auto alle, käytiin hakemassa tarvittavat tavarat ja lähettiin kohti Lauttasaaren siltaa. Siellä on hyvä litkata! Silakka aika alkaa kyllä pikkuhiljaa hiipua mut aateltiin vielä lähtee kokeilaan kun säät on ollu viileitä vielä.


Tulihan sieltä silakkaa! Ei tosin niin paljon kun kuulemma yleensä, mut kuitenkin. Kerrankin meni niin päin, että mä sain enemmän kalaa kun Juuso hahah... Oltiin suunnilleen tunnin verran, mut sit alko tulee niin kylmä että piti lähtee kotiin. Tultiin Louhelaan jossa juhlittiin vielä vähän lisää äitienpäivää. Mentiin meijän mummolle, eli mamin mamille joka oli järkännyt kakkukahvit. Oli kiva nähä mummoa.

Illalla ihailtiin "suurta" saalista. Ei me saatu kun 12 kalaa, mut se riittää ihan sopivasti jo ruuaksi.Oli mukava sunnuntai. On aina kivaa jos keksii jotain tollasta vähän erilaista tekemistä kun vaan perus hengailun, vaikka sekin on kivaa välillä. Täytyy mennä joskus uudestaan litkaamaan. Jos ei nyt enää keväällä kerkee niin syksyllä on taas toinen aika kun silakkaa pitäisi tulla ihan hyvin. Kivaa hommaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti