2.5.2014

Huhtikuun Instagram

En ookkaan hetkeen tehty Instagram koosteita. Ainakin siitä päätellen että kun aloin latoa kuvia yhteen oli niitä paljon enemmän kuin yleensä. Nyt tulee sitten koko huhtikuu kerralla, yhteensä 21 kuvaa.


1. Yksinäinen perjantai ilta salilla. 2. Söpistelyt matkalla juhlimaan Jonnaa. 3. Leffadarramätöt. Nam. 4.  Kiuasmakkaraa ja saunan näköalat. 5. Löysin parvekkeelta kaverin. Pari päivää sen jälkeen sama kaveri löytyi kuolleena partsin lattialta. :( 6. Tulin töistä, piti mennä salille, nukahdin, vedin läskiks ja lähdin Jyväseen. Pääsiäinen alkoi! 7. Shoppailemassa uusia kahlaushousuja Ruodossa. 8. Extempore keikkafiilistä! 9. Ensiks Turisas. 10. Jonka jälkeen Ensiferum. 11. Paras suklaamuna! 12. Paras naposteltava. Thaimaalaiset merileväsipsit. Otat yhden, syöt ihan varmasti koko pussin. Näitä saa Hakaniemestä.


1. Heheh, typo ja vielä päälööpissä... 2. Taas saunaa. Vilvottelutauko. 3. Ukin pihan tammi. Nyt on Ukin talo laitettu myyntiin. Toivottavasti löytyy hyvä ostaja, joka arvostaa esimerkiksi marjapuskia pihalla. Vähän tuntuu tylsältä kun sinne ei voi enää mennä keräämään superhyviä vattuja. 4. Klo 10 ja täys tällinki naamassa. Valmiina juhlimaan 50-vuotiasta. 5. Vuosipäivä hobitit. 6. SeaLifen söpöliinit. 7. Vuosipäivän sushidinneri. 8. Kone huoltoon.... Onneks se on nyt bäk. 9. Vapun juhlistajat hissiposee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti