30.5.2014

Pahatar

Nyt on tullu muutama päivä paussia kirjotuksesta ihan vahingossa. Ei oo mitään ihmeitä tapahtunut. Töitä, vähän treeniä ja ylppärilahjojen hankintaa. :) Töissäkin on taas vähän inhimillisempää kun ei oo niin kuuma, vaikka kyllä mä mieluumin ne helteet ottaisin takaisin muuan elämän takia! Eilen Juuso tuli hakee mua duunista. Meillä oli edelleen leffalippuja käyttämässä ja niitten deadlinet alkoi tulla pahasti vastaan parin päivän päästä. Saatiin sumplittua aikataulut niin että eilen päästiin leffaan Flamingoon.



Käytiin tsekkaamassa Disneyn Maleficent. 3D näytöksissä olis ollu enemmän valinnanvaraa, mut halutiin mieluumin 2D. Täytyy kyllä myöntää että tohon leffaan 3D olis voinutkin olla aika passeli, mut ei Flamingossa.


Vaikka tarinaa oli kerrottu Pahataren näkövinkkelistä ja erilailla miten Prinsessa Ruususessa, oli tässä leffassa kuitenkin siististi mukailtu vanhaa. Mul tuli melkein pari kertaa tippa linssiin kun osa kohtauksista ja reploja myöten oli ihan samoja kun Prinsessa Ruususessa. Se oli ihan ekoja leffoja mitä oon käynyt leffateatterissa kattomassa joskus toooosi nuorena. Toinen mikä toi lisäfiilistä, oli Angelina Jolie joka on ollut yksi mun lemppareista siitä lähtien kun näin Tomb Riderin vuonna 2001. :D Ihan parasta. Leffa oli siis kaikinpuolin tosi hyvä, mukavan nopea tempoinen ja sopivan pituinen myöskin. Kuva nappastu täältä.

Nyt ei tuu varmaan ihan hetkeen käyty leffassa kun ei ole enää lippuja. :D Ollaan nyt parin kuukauden aikana käyty kattoo enemmän leffoja kun mitä meijän koko reilun kolmen vuoden seurustelun aikana... En edes muistanu kuinka kivaa leffassa onkaan. Uusia hyviä leffalipputarjouksia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti