27.5.2014

K sydän S 24.5.2014

Lauantaina juhlittiin Juuson tädin, Katjan ja hänen miekkosensa Samin häitä. Lähettiin Juuson kanssa ennen kasia kohti Pressa hotellia, jossa muut oli jo viettänyt yhden yön. Hotellille tuli myös kaksi kampaajaa, jotk hoitivat myös morsiamen ja kaason meikkauksen. Kaasona oli Juuson äiti Päivi. Ei oltu aamulla syöty mitään aikaisen heräämisen takia, joten syötiin Pressassa aamupala. Se oli oikeesti hyvä juttu, muuten olis voinu olla vähän huono olo jo paljon ennen juhlia. Juuso lähti vielä Samin kanssa roudaamaan vikat jutut hääpaikalle.


Vihkiminen oli Paavalin kirkossa. En oo käyny siellä aijemmin. Mua pelotti kirkko jo valmiiksi, kun oon ainainen hääpillittäjä. :D Kameran takana ollessa pokka kuitenkin piti aika hyvin, pieniä lipsahduksia lukuunottamatta.

Itse hääjuhla oli Soutupaviljongilla. Hääpaikalla odotti skumppatarjoilu. Häiden päävärinä oli liina, joka näkyi vähän joka puolella. Myös kutsuissa, jotka mä väsäilin alkuvuoden puolella.

Tähän väliin voisin esitellä vähän asuani. Mä vähän kriiseilin mitä laitan päälle, kun en halunnu laittaa jo niin nähtyjä mekkoja. Päädyin siis tilaamaan HerSecretiltä uuden mekon. Mua jännitti kauheesti, että sopiiko se vai ei, en ole tilannut mitään tän tyyppisiä vaatteita aijemmin netistä. Mekko on one size ja se oli just sopiva! Tilasin samasta mestasta myös hameen, sen esittelen myöhemmin.

Juuso toimi häiden boolimestarina. Kehiteltiin boolia yhdessä jo aikaisemmin ja se sai paljon kehuja.

Ruuat oli ihan hemmetin hyviä! Oli iso kylmien tarjoilujen pöytä, jossa oli paria erilaista kalaa, paahtopaisita ja pari salaattia. Nää oli mun mielestä niin hyviä, että lämpimien ruokien syöminen jäi hieman vähemmälle, vaikka nekin oli tosi hyviä. Ruoka oli mukavan kevyttä, eikä siitä tullut liian ähkyyn.

Mitään erityisiä ohjelmanumeroita ei ollut. Perinteiset bestmanin ja kaason puheet kyllä pidettiin. Morsianta liikutti etenkin siskonsa puhe, joka sai muutaman tipan myös itsekunkin silmäkulmaan. 

Ruokalujen välissä oli mukavan rentoa hengailua. Välissä napattiin myös morsiusparin viralliset kuvat.

Katjan ja samin yhteinen lapsi Leevi oli koko juhlan ajan super hienosti. Ei päästänyt pienintä ääntäkään kirkossa ja jaksoi iloisena iltaan saakka. Leevi on aina ollut ihan lovena Juusoon. :)

Kahvien kanssa oli tarjolla konjakkia ja kermalikööriä. Myös karkkibuffetti löytyi.

Hääkakkuna oli marenkikuorrutettu sitruuna/mascarponekakku. Itse en uskaltanut sitä ottaa kunnolla vatsaongelmieni takia, mutta sain maistaa Juusolta mascarpone osuutta ja se oli ainakin ihan törkeen hyvää!

Illemmalla paikalle saapui myös trubaduuri, jonka oli tarkoitus soittaa sisällä mutta koska sää oli niin hieno, vaihdettiin suunnitelmia ja siirrettiin musisointiosuus ulos. Siellä pari tanssi myös häävalssinsa.

Loppuilta menikin sitten ulkona. Välillä piti itsekin vähän poseerata...

Soutupaviljonki oli just hyvä tälläiseen kesähengaukseen. Auringonlasku oli todella nätti.

Illan loppussa oli vielä sukkanauhan ja hääkimpun heitto. Itselläni ei ollut onnea kimpun suhteen, mutta Juuso nappasi sukkanauhan ja vielä lähes vahingossa. :D Siihen se vaan käteen lensi. Juhlat alkoivat hiipui puoliltaöin ja osa pieni osa porukasta lähti vielä Pressaan jatkoille. Me lähdettiin Juuson kanssa kotiin nukkumaan. Päivä oli mukava ja pitkä, mutta ei huonolla tavalla pitkä. Vielä kertaalleen:


2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi katselemaan kivoja tunnelmakuvia häistä, mutta hui, mikä autorumilus löytyikin edellisestä jutusta; vielä vaan jotkut näköjään haluavat tuollaisen epäekologisen egonjatkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sitä mikään auto oikeesti kovin ekologinen ole. Muuten en ota kantaa kun ei oma auto ole. :)

      Poista