22.5.2014

Compass

Eilen mua odotti kyyti kun pääsin töistä. Meijän faija hankki uuden auton jonkin aikaa sitten vähän niinkuin lahjaksi itselleen kun täytti 50. Toissapäivänä auton sitten sai käyttöön ja eilen mä ja Juusokin päästiin sillä kruisaamaan. Auto on ihan uusi valkoinen automaattivaihteinen Jeep Compass.


Ihan siisti kaara! Eka auto ysärin jälkeen, johon menee vaan viisi ihmistä. Tätä ennen on ollu pari pikkubussia ja edelliseenkin autoon tais mahtua seitsämän henkilöä. Täähän on siis ihan pikkuauto. ;) NOT.





Kuvat on otettu Ukin kodilla. Käytiin siellä hoitamassa pari juttua. Tää saattoi olla viimeinen kerta kun siellä pääsi käymään. Talolle löytyi uudet ostajat ja paperit tehdään tällä viikolla.





Vähän oli haikee fiilis. Toivottavasti uudet omistajat saa talon kuntoon ja tykkää asua siellä. Paikka ainakin on rauhallinen. Talon ostaa nuorehko pariskunta, jotka aikoo rempata ihan huolella.

Ukin luota ajettiin kotiin. Seutulan hoodeilla oli siistiä kruistata kun maisemat on kivat. Mäkin vielä haluun joskus testata uutta autoa. En oo kauheesti ajanu automaatilla. Oikeestaan vaan pari nopeeta kertaa, lentokentän muutaman ajotunnin ja samaisen inssin. Se ainakin oli super mukavaa. Ihan kuin olis ajanu jollain leikkiautolla kun käytössä on vaan kaasu ja jarru. :D Varmaan tosi mukava ajaa pitkää matkaa. Juuso heti mietti, että tollasella Jeepillä olis siisti lähtee kalareissuun. Meijän reissuun lähtee vähän erilainen ja ikäinen kärry, Ukin vanha Hiace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti