21.10.2013

Leffasunnuntai

Jo toista kertaa leffassa tässä kuussa! Jeejee. Me käydään aika harvoin leffateatterissa, mut nyt kun on sarjalippuja, kehtaa mennäkkin. Sunnuntai on ihan kiva päivä käydä kattomassa joku leffa. Sunnuntait menee helposti pelkästään löhöilyyn. Ei sekään väärin ole, mut ainakin mun mielestä on kiva käydä välillä jossain. Eilinen sunnuntai meni hienossa säässä ajellessa autolla ja huipentui illalla leffaan Flamingoon.


Käytiin kattomassa perjantaina ensi-iltaan tullut Leijonasydän. Finnkinon sivuilla lukee seuraavaa.

"Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava ja särmikäs kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta, joka rakastuu kiihkeästi temperamenttiseen Sariin. Uudella avovaimolla on tummaihoinen poika Ramu. Kasvaako Teppo ulos ennakkoluuloistaan? Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, joka saa isäpuoliehdokkaakseen uusnatsin? Elokuvan yllättävän ja kulmikkaan huumorin taustalla on suuria tunteita ja sen ytimessä sykkii rohkea ja lempeä leijonasydän."




Molemmat tykättiin! Mukaansa tempaava ja oikeesti aika koskettava niinkun tossa ylhäälläkin sanotaan. Pisti miettimään asioita. Kannattaa ehdottomasti käydä kattomaan. Mä bongailin tätä jo Rakkautta & Anarkiaa festareilta, mut aikataulut ei natsannu. Onneks tuli uudestaan teattereihin. Meijän ylläriks osa kohtauksista oli kuvattu ihan meijän huudeilla. Martsarin ostarin vieressä, Laajiksella ja Myrtsin raitilla esim. :D Sit oli myös pari hauskaa sivuroolia. Tai ei niissä rooleissa ollu mitään hauskaa, mut näyttelijät yhdisti johonkin ihan muuhun kun siihen leffaan. Yhden pysähdyksentaktiikkamies ja euronjuusto dude hahah...

Oli kiva käydä leffassa. Oli kiva olla vaan kahdestaan, vaikka oltiikin myös kavereiden kanssa. Tää viikonloppu oli muutenkin onnistunut. Ihanaa kun Juusollakin oli vapaata. Sai nukkuu, varsinkin sunnuntaina nukuttiin pitkään. Vapaa viikonloppu tuli niin tarpeeseen. Muutaman viimeisen viikon aikana yhteinen aika on jäänyt aika vähällä, muutamaan hassuun vapaailtaan, hyvien öiden toivotuksiin ja huomeniin aamulla.


Yhdessä oleminen tuntuu vaan niin hyvältä. Nyt alkaneella viikolla Juusolla on parit iltavuorot, muutama päivävuoro ja vkl taas vapaa. Nyt taas jaksaa odottaa kiltisti sinne viikonloppuun kun tietää että kohta voi olla kunnolla taas yhessä. Sitä ennen muutamat kunnon salitreenit yksin ja tietenkin duunipäivät.

Kivaa alkanutta viikkoa! Yritetään pysyä pirteinä vaikka illat pimenee kokoajan aikaisemmin ja aamut alkaa valostumaan vasta myöhemmin... Mulla tekee ainakin vaikeeta. Väsyttää jo nyt. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti