20.2.2014

Soitinostoksilla

Meillä oli eilen pitkästä aikaa Juuson kaa sama vuoro kentällä. Päästiin menee mukavasti samaan aikaan dösällä. Ennen töihin menoa käytiin asioilla. Mulla oli jalassa uudet kengät, jotka ostin maanantaina Spritistä. Kengät oli ihan hyvässä alennuksessa, maksoi kakskymppiä tasan ja ovh oli 59e muistaakseni.



Mentiin Retail Parkin jättikokoseen F-musiikkiin jälleen. Juuso on miettiny pitkään omien rumpujen ostoa ja tehnyt niitten varalta säästöjäkin. Nyt Juusbe oli testaamassa yhtä hyvää settiä, jonka oli bongannu alennuksessa pari päivää sitten. Nyt Juuso on iloinen omien rumpujen omistaja. Jeejee!


Työpäivä meni kivasti. Oltiin samassa tiimissä pitkästä aikaa. On kivaa olla välillä samassa tiimissä, sillon ei oo niin kiire kotiin ja työpäivä tuntuu menevän paljon jouhevammin. Töiden jälkeen Juuson faija tuli hakemaan meitä pakullaan ja käytiin yhessä noukimassa Juuson ostamat rummut kyytiin. Illalla meillä oli saunavuoro.


Nyt vielä kaks päivää töitä ennen viikonlopun vapaita. Mulla oli ihan kivat suunnitelmat viikonlopulle, mut ne meni jo puihin. Se vähän harmittaa. Juusokaan ei oo kotona, kun on studiolla äänittämässä jotain bändiä. Tässä on vielä kaks päivää keksiä jotain kivaa! Mä painun nyt salille ja sen jälkeen illaks duuniin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti