27.2.2014

Väsyttää

Nyt kun Ukki on poissa, täytyy Ukin talolle keksiä jotain. Käytiin siellä eilen Juuson ja Faijan kanssa ennen mun työvuoron alkuu vähän kattomassa huonekaluja ja kaikkee pientä, jos olis jotain mitä haluttais omaan kotiin. Oli aika haikeeta olla siellä, kun tajus että ei Ukki tuu sinne enää koskaan takasin.



Mä oon nyt muutaman päivän viihtyny vähän sportimmassa lookissa kun yleensä, niikun kuvasta näkyy. Syynä pitkät työpäivät, jaksamattomuus panostaa ja illan salitreenit vähän lyhyempien työpäivien jälkeen. Eilenkin mentiin Juuson kanssa salille ihan suoraan kun mä tulin töistä. Se on muuten välillä aika ärsyttävää kun työpäivän jälkeen on jotenkin vaikee keskittyy salilla. Eilen kävi just niin.

Mä oon nyt taas ollu joitain päiviä tosi väsähtänyt. Tajusin että en pääse ees kunnolla lepäämään kun mulla on vaan yks päivä vapaata tällä viikolla. Piti olla kaksi, mutta toisena meen Calcukselle. Se on kyllä ihan kivaa ja odotankin huomista jo vähän. Se vaan syö vähän unia kun tänään oon illassa ja huomenna on aikainen herätys. Illaks on vielä liput yhdelle keikalle. :D No mut ihan sama, kivaa on tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti