18.6.2014

Mökilleeeeeeeeeeeeee!

Kohta ollaan lähössä kohti Pertunmaata ja meijän mökkiä. Ollaan siellä sunnuntaihin asti. En edes muista millon olisin ollu mökillä niin montaa päivää putkeen. :D Vaikka tykkäänkin käydä landella, ei siellä yleensä tuu oltuu kun viikonlopun yli. Myöskään mun vanhemmat ei oo koskaan viihtynyt mökillä pitkiä aikoja putkeen, varmaan edes viikkoa. Se oli ihan hyvä juttu joskus teinimpänä kun ite ei aina olis jaksanu lähtee edes viikonlopun ajaksi. Nykyään asiat on toisin ja mökille on kiva päästä vähän relaamaan, kalastamaan ja syömään hyviä ruokia.


Mä sain Juusolta synttärilahjaksi oman virvelin ( Naisellisia lahjoja :D Myös joululahjana tuli vapa ja faijalta sain Leathermanin ), joka pääsee nyt mökillä käyttöön ekan kerran. Myös perhovehkeet lähtee messiin, en oo aikasemmin kalastanu perholla missään lammella, koskilla vain. Aijotaan käydä myös ihan kunnolla kalassa yhdessä mestassa, joka on noin 30km meijän mökistä. Sitä odotan, ihan uus paikka mulle!

Perjantaina mökille tulee enemmän possea, pari Louhelan naapuria ja loput meijän perheestä. Tänään lähdössä on vaan mun vanhemmat, Pyry, minä ja Juuso. Toivottavasti tulis kivat kelit! Se voi olla kyllä ihan turha toivo, musta tuntuu et juhannuksena sataa aina. Ainakin jossain vaiheessa päivää ja on muutenkin aika viilee.


Katotaan kerkeenkö postailla tässä vähään aikaan ollenkaan. Tullaan sunnuntaina veks mökiltä, mut heti ma aamuna lähetään uuteen reissuun ja tullaan sieltä pois keskiviikkoa. Kiva kun tähän sai järkättyä tälläsen noin viikon vapaaputken, kesällä on aina kiva lomailla. Toinen loma, se kohokohta on noin kuukauen päästä.

Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti