2.6.2014

Ylppäripäivä

Meillä oli Juuson kanssa kahdet ylppäri/valmistujaisjuhlat tänä vuonna. Olis ollut kolmannetkin mutta aika ei vaan riittänyt, kun kaikki juhlat oli ihan eri suunnilla. Joinain vuosina ollaan kierretty tosi monet juhlat, mutta se on aina ollut ihan parin kilsan säteellä. Juhliin valmistautuminen alkoi jo aamupäivästä. Mä olin pihdannut uutta hametta juuri tätä päivää varten. (En siis joutunut vaatekriiseilemään hahah...)



Hame on siis tilattu HerSecretiltä samalla kun viikko sitten häissä päällä ollut mekko. Tämänkin istuvuutta vähän epäilin, mutta onneksi turhaan. Muutaman sentin hame olis voinut olla vyötäröltä kapeempi, mutta muuten se on ihan täydellinen. Kun nyt oon päässyt nettishoppailun makuun, täytyy ehkä tilata vielä toistekin.

Ekat juhlat oli Espoossa. Siellä en pitänyt kameraa koko ajan messissä. Oli kerrankin mukavaa nauttii juhlista ilman kuvien räpsimistä. Espoosta lähdettiin Juuson faijan kyydillä Kirkkonummelle, sielläkään en ottanut kuvia. Ei edes keretty olee siellä kauaa kun tuli lähtö Veeran juhlien jatkoille taas Espooseen.


Lähdettiin Kirkkonummelta parilla kyydillä Veeran ja Timin luokse. Siellä oli meijän peruspossea ja lisää porukkaa tuli vään myöhemmin. Veera ei vissiin halunnut lähteä minnekkään lukiolaisten virallisille järkätyille isoille jatkoille, joten tää oli ihan hyvä ja mukava vaihtoehto. Ulkonakaan ei viittinyt olla kun oli vähän viilee.







Meno oli aika rauhallista, mutta siis ihan hyvällä tavalla. Jaksettiin me aika myöhään hengailla. Aurinko oli jo nousemassa kun tultiin moni samalla taksilla kotikulmille. Yöllä ei ollut enää edes mitenkään sekava fiilis ja nukkumaan meneminen tuntui hyvältä. Ensi viikonloppuna pitäisi jaksaa festarikemuttaa sit vähän pidemmän kaavan mukaan. :D Kahtellaan kuin käy. Jeeeeee Tampereelleeeeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti