18.7.2014

Hermoraunio

Perus meitsi... Aina kun on tulossa joku iso juttu, oon ihan kauhee stressaaja. Tää vähän ihmetyttää kun esimerkiksi töissä mun paineen/stressin sietokyky on hyvä, mutta ei kotioloissa. Lähtöön on enää muutama hassu päivä. Kamat on jo aika hyvin kasassa, mut silti on ihan törkee pakkausahdistus! Samasta asiasta oon jauhanu aikasemminkin täällä blogissa, pakkaaminen on yksi kaikkien aikojen inhokkijutuista.


Blogikin on vähän jäänyt, kun ajatuksen ei pyöri missään muussa kun pakkaamisessa ja lähdössä. Nyt en oo pystyny ees fiilistelemään reissua kunnolla, kun päässä pöyrii hirvee ajatuksien ilotulitus eikä mistään ajatuksesta saa kunnolla kiinni. Kkshdlksdjlaskdoujlksa.... Onneksi kohta on sunnuntai ja kaikki tää hermoilu loppuu.

Tänään on viimeinen työpäivä ennen lomaa. Kuin siistiä. En kyl sitäkään osaa oikein käsittää. Vielä on hommia ennen lomamoodia. Sitä hemmetin pakkausta, siivoomista ja huomenna on yhdet kekkeritkin. Se on kyllä ihan kivaa. Pyryn rippijuhlat porukoiden luona Louhelassa. Meijän vika rippilapsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti