25.1.2015

Vikan illan sushit

Tää päivä on ollu aika pakkailun ja siivoilun täyteinen. Ihmeen hyvin sain kaiken pakattua vaikka oon vähän sellanen pakkaus stressaafa. Enkä ees vähän. Nyt kuitenkin viskelin ihan hujauksessa kaikki tavarat laukkuun ilman mitään listojen väsäämistä tai stressia. Jotain tarkeetä puuttuu siis ihan varmasti. :D Kun oltiin saatu laukut kuntoon ja kämppä siivottua, mä aloin puuhailla illan ruokaa. Tehtiin sushia vikan illan kunniaksi.


Mami tuli meille syömään ja juomaan ihan super hyvää japanilaista Umeshu juomaa. Sushit oli ihan perus settiä. Hyvää siis ja niitä oli todellakin tarpeeksi. Muutamat biusat jäi vielä Juusolle aamupalaksi.




Oli kiva jutskata mamin kanssa niitä näitä. Nyt ei nähä sitten pariin viikkoo. Se on usein ihan normii että ei nähä pariin viikkoon, mut se tuntuu aina jotenkin spessulta kun on lähdössä johonkin. Mami lähti vielä myöhemmin illalla moikkaamaan Viiviä ja Veeraa naapuriin. Me jäätiin sulattelee sushimasuja sohvalle ja kattomaan Geordie Shorea. Mä oon nyt vasta lähiaikoina alkanu vähän kattoo sitä. Ihan semi koukuttavaa... :D

Nyt nukkumaan ja huomenna aamupäivästä lentokentälle. Kääks. Palaillaan sitten helmikuun puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti