19.1.2015

Visiitti Tampereelle

Eilen oli mukava päivä. Meillä oli taas sovittuna perhomimmien kanssa tapaaminen. Aamulla Katri tuli hakemaan mua autolla. Hurautettiin Tampereen suunnille. Treffattiin samalla porukalla kun viimeksikin. Tavattiin Ideaparkilla, josta lähettiin tsekkaamaan yksi Veeran lähikoskista Lempäälässä.  Kosken laavu oli ihan huippuluokkaa, oli kahvinkeittimet ja kaikki! Kesällä siellä oli kuulemma ollu jääkaappikin. :D Voin lyödä vetoo, että jos esim Vantaankoskella oli samanlainen laavu, lähtis sieltä kaikki kamat aika nopeesti kävelee...










Koski oli sen verran hyvin auki, että olis voinu vaikka kalastaakin mutta oltiin kaikki jätetty kalamat suosiolla kotiin, että aikaa jää muuhunkin. Meillä oli nimittäin ihan businesstapaaminen tiedossa. Koskihommien jälkeen mentiin Tampereen keskustaan Veeran duunipaikalle syömään ja suunnittelemaan vähän tulevia juttuja. Paikkana siis Ravintola New York. Me ollaan mukana Tampereen perhomessuilla keväällä, joten siihen tarvitsi vähän pähkäilyä. Kirjoitettiin myös pieni lehtiartikkeli messuihin liittyen. NYCin ruuat oli tosi jees!


Pitkän lounaan jälkeen lähettiin kaupan kautta Veeran luokse. Osa likoista sitoi muutamia perhoja. Mulla ja Katrilla ei ollu sidontakamoja messissä, kun ei jaksettu raahata. :D Meijän piti myös ekana alkaa tekee lähtöö kotiin päin, kun Katrilla oli vielä muutamia busineksia illalla. Hetki kerettiin kuitenkin vielä hengailla.




Oli tosi kivaa taas nähdä! On niin hauskaa puhuu kalajuttuja välillä tälläsessäkin seurassa. Niistä me pääasiassa puhuttiinkin. Olis ollu jätkillä varmaan ihmeteltävää. Seuraavaksi täytyy varmaan suunnata Turkuun tai Vaasaan. Sit olis käyty tän porukan kotihoodit läpi. Noora on kyllä super reipas kun jaksaa matkustaa aina joka puolelle Vaasasta. Propsit! Joskus olis muidenkin vuoro puuduttaa ahteriaan dösässä. :D Kiitos likoilla kivasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti