13.12.2010

MACHETE!

Prejantaina yökahvilan jälkeen mentiin J:n ja Henkan kaa Flamingoon leffaan kattomaan Machete. Se oli sillon ensi-illassa. Siitä leffasta oli aluks sellanen pilatraileri, joka oli Planet Terrorin DVD:llä. Se traileri oli sairaan hyvä ja kelattiin, et vitsi olis siistii jos siitä tulis ihan oikee leffa! No nyt tuli. Joitain kuukausia sitten J näytti mulle uuden ja oikeen trailerin, enkä aluks tajunnu et siitä on ihan oikeesti tulos leffa. Siitä alko sit odotus!


Leffa oli iiiihan sairaan kova! Danny Trejo on niin äijä ja Robert Rodriguezin leffat on aina hyviä. Se on tehny Tarantinon kanssa yhteistyötä ja muhun uppoo molempien leffat. Mä en tiedä miks, mut mä tykkään ihan sikana tollasista Mexico leffoista. Sit taas länkkäreistä en oo ikinä tykänny.

Aaaah, haluun ton samantien DVD:lle ku se tulee. Leffa alko jo niin hyvin, heti tuli ihan överesti ruumiita ja hyvää musaa. Tykkään siitä, et leffois on asennetta ja huumoria samaan aikaan! Ruumiit, lentelevät päär ja suolenpätkät pysy koko leffan ajan.

Leffassa oli paljon tunnettuja näyttelijöitä, kauniita naisia, huumoria ja räiskintää. (aattein kertoo, jos ei viel tullu selväks.) Kannattaa ehottomasti mennä kattoo, jos tykkää noista edellä mainituista. Mun teki mieli heti mennä juomaan Tequilaa ku lähettiin Flamingosta. Musta tuntuu, et en nyt saanu kirjotettuu mitään järkevää. Toivottavasti saa selvää. Menkää kattoo Machete!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti