11.5.2011

Ihkuu

Kävin ostamassa eilen kameran verkkokaupasta. Löysin yhden sopivan ja päätin sit ottaa sen samantien. Väri ei ehkä oo ihan mua, mut ei sillä oikeesti mitään välii oo, varsinki ku musta olis maksanu parikymppiä enemmän. Hopeisenväriset oli loppu.


Onhan toi väri aika ihku. Veera oli ihan kateellinen siitä hahah. Tää uus beibe on siis Sonyn Cyber-shot. Meijän kaikki pikkukamerat on ollu samoja ja oon tykänny niistä. Megapixeleitä löytyy 14,1 eli ihan törkeesti liikaa. Ei pokkarissa oikeesti tarviis niin paljon olla, tulee melkein parempilaatusia kuvia vaikka vähän yli viiden pikseleillä.


Samalla ostin myös uuden muistikortin, koska tossa ei tullu messissä. Nyt on sit 8GB. Voi olla, et vaihdan sen kortin kyl mun järkkäriin, koska tolle pikkuselle riittää pienempikin ja Nikonissa on tällä hetkellä 2GB kortti...

Tänään toi pikkunen pääsee testaukseen Vaskiklubille. Kyl mä tietenki jo eilen vähän testailin, mut tänää sit vähän paremmin! Ennen iltaa mä aijon jeesaa meijän auton vahauksessa ja sit meen vähä ottaa arskaa. Sain eilen jo pienet rahat ku olin jonkun aikaa pihalla löhöömässä. Jeejee!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans toi ja se on mun mielestä ihan paska :D

    VastaaPoista
  2. HAhah joo ei se mikään kovin hyvä oo :D Menee känni/festarikamerana!

    VastaaPoista