27.5.2011

Tallinna 26.5.

Taas tuli käytyy Tallinnassa. Pikanen reissu niinku edellisessä postauksessa sanoinki jo. Tällä kertaa laiva oli ihan ajallaan maissa, samoin takastulo pysy aikataulussa. Viimeks tais takastullessa olla pari tuntii myöhässä, uuujeah.


Laival tuuli iihan hullusti! Pysty nojaa tuulta vasten, se oli hauskaa. :D Matka tallinaan meni aika nopeesti. Istuttiin vähän baarissa, kierreltii kauppaa ja käytiin kannella. Siel ei kyl kauheen pitkään pystyny hengaa ku oli tosi kylmä. Oltiin Tallinnassa perillä klo 14. Käveltiin heti vanhaankaupunkiin ja mentiin syömään. Ruokien saamisessa meni taas sen verran pitkään, et ehittiin vaan nopee syödä ja sit pitiki lähtee ostoksille. Pari kuvaa ehittiin matkalla ottaa. Oli siisti sää!


Takas laivalla oltiin puol kuuden maissa ja matka kohti kotia alko klo 18. Tehtiin laivassa viel muutamii ostoksia ja tapettiin aikaa. Vatsalihakset sai hyvää treenii ku oltiin otettu idioottei kuvii ja naurettiin niille ihan hullusti. Oli kiva reissu, mut olis saanu olla ees vaikka kaks tuntia pidempi. Viron päiväristeilyillä tuntuu aina et kaikki jää ihan kesken. Tallinnassa oli aina kaikkee kivaa nähtävää. Ehkä kesämmällä pääsee viel uudestaan!

2 kommenttia: