4.5.2011

Pääsiäiskemut

Palataampa ajassa pikkusen taaksepäin. Tossa muutama viikko sitten oltiin porukalla vähän viettämässä iltaa Mikolla. Mulla oli aluks 8h työpäiväm jonka, jälkeen Viivi ja Joonas tuli hakee mut töistä ja hitti himaan vaihtaa kuteet vähä siistimmiks. Sit lähettii kaikki Martsariin.


Viivi ja Joonas tuli vaan piipahtamaan ja jatko sit matkaa muualle. Loppuporukka jäi vielä. Siihen lössiin kuulu siis Mikko, Miro, Juuso, Timi, Nikke ja Sara.


Mä oon yleensä kaikkia juomapelejä vastaan, mut tällä kertaa (taas) annoin periks ja menin messiin. En kyl oikeesti tajunnu siitä yhtään mitään. Läiskittiin korttei otsaan ja sit käänneltiin jotain korttejä ja määrättiin toiselle juotavaa. Ööö. Kai se käy näinki sit.


Joskus kahentoista maissa Sara ja Nikke lähti nukkuu ja Miro lähti niitten kaa samaa matkaa myös himaan. Me loput jatkettiin hengailua vielä myöhään yöhön. Aamuun? Oltiin välillä partsilla, välillä parannettiin maailmaan keittiössä ja käytiinhän me myös keskellä yötä ulkona leikkipuistossa. HAhahah. Käytiin myös popittelee musaa täpöö aika jännässä paikassa!


En edes muista monelta mentiin nukkumaan. Jäätiin siis loppuporukalla kaikki Mikolle nukkumaan, niinku aina. Aamulla herääminen oli pikkusen hankalaa, hehe... Oli hyvä ilta, vaikka aluks musta tuntu, et siitä ei tuu mitään ku työpäivän jälkeen olo on aina ihan väsähtäny. Taikajuoma tais piristää kummasti hahah. :D

2 kommenttia:

  1. aivan ihana leopardihuppari! mistä oot tommosen löytänyt? :)

    VastaaPoista
  2. Se on Hong Kongista, myös Thaimaasta saa samanlaisia ja varmaan muualtaki aasiasta. Sinne siis! :D

    VastaaPoista