14.12.2011

Pesukone

Jeeeee huomenna tähän lukaaliin saapuu pyykinpesukone!! Saadaan se tupari/joululahjaks Juuson mutsilta. Gigantissa oli tarjous, johon kuulu myös kotiinkuljetus, joten huomenna se sitten tulee. Aika jees. Ei tarvii enää käydä pesee pyykkejä vanhassa kodissa. En tosin oo käynykkään siellä ku kaks kertaa. Ei tuu pyykkii kauheesti, ku melkein ainoot vaatteet, jota käytän on tähän tyyliin:


Ja työvaatteet. En tee melkein koskaan mitään ennen työvuoron alkuu, joten hengaan vaan himassa jotkut löysistelyvaatteet päällä. Nyt pyykkiä tulee kyllä vähän enemmän ku Juusokin asuu täällä. Kyl se pesukone tarpeeseen tulee. :) Oon aika kiitollinen.

Ens viikolla on jo jouluaatto! Huisii, tää joulukuu on menny tosi nopeesti. Vielä pitäis muutama lahja tehdä/hankkia, kuhan töistä kerkee. Perjantaina aattelin lähtee stadiin vähän joulukierrokselle. Ei kyllä todellakaan uskois, et on tulossa joulu ku ulos kattoo.


Eihän se sää tietenkään jouluu tee, mut olishan se nyt siistii jos tulis kunnolla lunta ja olis kauniin valkosta. Missä viipyy talvi? En tykkää yhtään tälläsestä harmaasta ja sateisesta ajasta. Vaikka talvella tulee aina valitettuu, jos on -25 astetta ja tuntuu et jäätyy pystyyn, niin siltikin ottaisin sellasen sään todellaki mieluumin. Kaks edellista talvee oli niin nättejä.

Mä oon virittäytyny jouluun kuuntelemalla joulumusaa. Oon koukussa jouluradioon, vaikka se soittaakin samoja biisejä aika paljon. Nytkin mulla soi lasten jouluradio. :D Aamuisin tulee tietenki joulunen fiilis, ku just heränneenä viel unenpöpperössä avaa joulukalenterista luukun.


Parin tunnin päästä pitäis taas lähtee töihin. Tän viikon vuorot on saatu purkkiin huomenna. Koko vkl vapaa, ku on muuta menoo. Esimerkiks pikkujoulut. Vaikka just sanoin, et en tee koskaan mitään ennen vuoron alkuu, tänään aattelin raahautuu niinki kauas ku lähiostarille kauppaan. :D Jippiiii. Työt alkaa klo 14.30. Iltavuoro.

Tässä vähän hyvää joulumusaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti