20.12.2011

Tuparit

Lauantaina vietettiin Piiroinen&Kolehmainen residenssin tupareita. Jengi alko lappaa sisään viiden jälkeen, paitsi et Viivi ja Joonas tuli aikasemmin, koska Viivi joutu vaihteeks auttaa mua tukan kanssa. Laitoin myös pitkästä aikaa tekoripset, joiden kanssa tappeluun meni noin puol tuntii. :DD Heheh. Meikkaan kyl aina tosi nopeesti mut ripsienlaitto ei oo kyllä helppoo...


Muutama tyyppi joutu peruu mut oli meitä silti yli kymmenen yhteensä. Viivi, Joonas, Julle, Veera, Mira, Mikko, Kerttu, Sara, Nikke, Timi, Veera, Esa, Jonna ja tietenki me kaks. Tupariraportti tulee nyt sekalaisten kuvien muodossa:












Vikat tyypit lähti vasta joskus neljän jälkeen. Oli kiva ku oli paljon jengiä käymässä. Saatiin myös kivoja tuparilahjoja, kiitos niistä! Kaikki oli tarpeellisia ja hyviä.

Mentiin Juuson kaa nukkumaan vasta joskus viideltä. Aamulla oli vähän kuollu olo... Jaksettiin kuitenki illalla raahautuu Seutulan kappelille laulamaan Kauneimpia joululauluja. :) Ku tultiin himaan, mentiin aika nopeesti nukkumaan. Mulla oli pientä liskojenyötä havaittavissa, nukuin ehlkä 3 tuntii kunnolla. Herätys oli klo 4.00...... Työt alko kuudelta.

Kiitos kaikille lauantaina mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti