11.12.2011

Raskasta Joulua kaikille!

Eilen oli kiva päivä. Tosin sitä edeltävä yö oli ihan tyhmä ja unat jäi vähän lyhyeks. Aluks en mainannu saada nukahdettuu ku sato niin kovaa vettä ja se kolis meijän ikkunoihin. Sit heräsin aamuyöllä painajaiseen, jonka jälkeen uni ei enää tullu taas sen sateen takia! Kärvistelin sängyssä johonki kasiin ja nousin ylös.

Oltiin iltapäivällä lähössä Juuson perhetuttujen luo Espooseen. Siellä vietettiin monia synttäreitä, esimerkiks Juuson broidin. Mulle iski taas vaatekriisi, vaikka olin päättäny jo edellisenä päivänä, et mitä laitan. Päädyin sit lopuks Seppälän leopardimekkoon. Juusolla oli taas Singaporepaita. Se on hieno!



Mentiin Espooseen kolmen jälkeen. Siellä oltiin pikkujoulutunnelmissa ja oli paljon porukkaa. Saatiin glögii, viinejä ja tosi hyvää ruokaa! Vähän ennen ysiä alettiin suunnistaa stadiin. Ensiks meijän piti löytää jostain mestoilta Leppävaaran asemalle. Löydettiin, vaikka oltiin kyl vähän pihalla aluks. Nosturilla oli kauhee jono. Ei ihme, keikka oli loppuunmyyty. Jono kuitenki veti aika nopeesti ja päästiin sisälle kymmenen maissa. Soitto alko klo 23.


Oli hyvä keikka! Ei kyl nähty kauheesti mitään, mut se ei tällä keikalla haitannu. Hahah, mua nauratti yhessa vaiheessa ku yritettiin päästä vähän edemmäs. Päädyttiin parin varmaan 180 senttisen muijan eteen ja ne alko hullusti valittaa et siihenkö me nyt sit parkkeerattiin. Mitä ihmettä, onks sil välii jos kaks alle 165 senttistä tulee "eteen" ku meijän yli näkee ihan heittämällä. :D


Soitto kesti melkein kaks tuntii ja tuli kaikkii hyviä biisejä! Myös sellasia, jota en ollu aikasemmin kuullu. Tai siis ihan tuttuja biisejä ne oli, mut ei heviversioina. En osaa sanoo mikä olis ollu paras veti, mut sylvian joululaulu oli ainaki ihana. Olis kiva mennä ens vuonna uudestaan.

Keikan jälkeen käppäiltiin keskustaan, hypättiin dösään ja mentiin himaan. Oltiin himassa vasta puol kolmen maissa ja nukkumassa tuntii myöhemmin. Herättiin tossa yhentoista maissa ja nyt venaillaan kyytiä Juuson kummilapsosen 1 vee synttäreille. Illalla BB finaali! Tästäkin päivästä on varmaan tulla ihan kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti