8.4.2012

Pääsiäiskemut

Eilen oli kiva lauantai. Tosin se alkoi vähän liian aikasin, herättiin Juusben kaa vähän jälkeen kuus ja lähettiin hakemaan mun porukoita kentältä. Kun tultiin himaa ei jaksettu mennä enää nukkumaan, kun oltiin kuitenki aamupäivällä lähössä stadiin. Pistettiin vähän kämppää kuntoon ja sit yhentoista pintaan lähettiin Miron, Mikon ja Kertun kanssa levymessuille Tavastialle. Kierettiin siellä muutama tunti. Löysin sieltä just sen levyn mitä olin tullu ettimäänki, Gamma Rayn Somewhere out in spacen. Mukaan tarttu myös yks RATTin levy ja Gamma Rayn DVD. Levyshoppailun jälkeen mentiin palauttaville Kitty'siin. Mä otin sidukkaa, jota en ollu aikasemmin maistanu. Tais olla skottilaista. Hyvää, puolikuivaa, suodattamatonta, superherkkua!




Kittysissä tultiin siihen tulokseen, et vois pitää pienet extempore illanistujaiset illalla meillä. Lähettiin takas Martsariin, käytiin kaupassa ja sit mentiin Juuson kaa himaan. Muut meni Mikolle syömään pizzaa. Katottiin Juuson kaa sitä just ostettuu Gamma Rayn DVDtä ja vähän aloteltiin ennenku muut tuli meille.







Juuso piti mulle kitarakoulua. :D Vähän myöhemmin Miro, Mikko ja Kerttu saapu ja toi mukanaan kasan sipsejä, dippejä, giniä ja muita juomia. Siitä oli hyvä lähtee hahaha. Meillä kävi pieni vahinko Miron bissen kanssa, se oli vähän liian pitkään pakastimessa ja muistutti enemmän jäähilejuomaa, kun olutta.



Myös Lotta ja Juha naapurista tuli hetkeks messiin puolenyön aikaan. Meil kävi vähän nolosti Juuson kaa... Oltiin herätty aamulla niin aikasin ja nukuttu edelisenä yönä vaan joitain tunteja, et meitä alko väsyttää ihan hullusti. Aluks Juuso luovutti ja menin sänkyyn makaamaan, jonka jälkeen mä menin kattoo, et mitä sille kuuluu ja hups nukahin itekki. Hahah voi eiii, meillä ei oo mitään hajuu missä vaiheeessa meijän vieraat oli lähteny. Kun seuraavan kerran avasin silmät kaikki oli vaan poissa, vaik musta tuntu et olin nukahtanu ehkä viideks minuutiks. :D Sori kaverit! Ku olin hetken ihmetelly missä kaikki on, nukahin uudestaan, kaikissa vermeissä ja meikeissä. Onneks ei ollu mitkään biletällingit. Aamulla heräsin taas kasin maissa ja katoin peiliin ja kelasin et voi ei...

Oli kiva lauantai. Hyvät messusaaliit, hyvää juomaa Kittysissä ja kivaa hengausta kavereiden kanssa. Kiva kun kävitte ja anteeksi väsymys. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti