21.4.2012

Sweet little sister

Jeejee täällä taas! Tässä on taas tullu tahaton postaustauko, on ollu töitä, eikä siitä jaksa aina kirjottaa. :D Nyt bileblogi pääsee taas valloilleen. Kaks mun pikkusiskoo täytti tässä hetki sitten vuosia ja eilen juhlistettiin sitä mun ja Juuson luona. Viivi täytti 20v ja Veera 18v. Juhlatunnelmissa oli myös meijän nuorin sisko Pinja, Julle ja tietenki Juuso. Tässä Piiroisten siskokset:

Veera toi Fresitaa ja me Juuson kanssa tarjottiin paria eri valkkaria. Mä tein myös katkarapusalaattia, siitä tuli hyvää ja muutki diggas.





Tajusin, et musta, Viivistä, Veerasta ja Pinjasta lähtee ihan kauhee melu ku ollaan yhessä... Voivoi, anteeksi Juuso ja Julia. Mä ja Viivi yhessä ollaan kyl pahimmat. Tää tais olla eka kerta kun kaikki meijän siskot hengas yhessä. Joskus me vielä saadaan meijän veliki messiin, mut vielä se on vähän liian nuori. :D





Tähään väliin ihania kuvia Photoboothista, silläkin piti tietysti leikkiä. Kuvattiin myös "hieno" video, joka on valitettavasti julkaisukelvoton.











Vähän jälkeen kybän Viivi ja Pinja alko tekee lähtöö himaan ku mä, Juuso ja Veera lähettiin baariin. Viivi ei jaksanu lähtee ja Pinjalla ei oo ikää. Julle oli vähän aikasemmin jo lähteny, kun se oli autolla ja sitä pyydettiin käymään jossain. Mä Juusbe ja Veera oltiin laiskoja ja mentiin junalla Myrtsiin. Ulkona oli ihan nihkee sää.




Viimeisimmästä kuvasta näkyykin minne taas päädyttiin, Dondoon. Siellä oli joka perjantainen häppäri ja juomat halpoja. Oli itseasiassa ihan piristävää pitkästä aikaa mennä sinne, edellisestä kerrasta on tovi. Törmättiin siellä sattumalta tuttuihinkin. Dondossa törmää aina tuttuihin...





Oltiin Dondossa pilkkuun ja päästiin Juuson kaa tanssimaan illan viimenen hidas, ihanaa! Lähettiin kävelee himaan Veera mukana. Mulla oli kauhee hikka, se oli jo neljäs hikka samana iltana, ärsyttävää. :D Mentiin Juuson kaa nukkumaan kuudelta, aurinko alko jo nousta, onneks oli niin väsähtäny fiilis et se ei haitannu. 

Eilen oli oikeesti tosi jees ilta, kiitoksia kaikille! Tänään tiedossa ruokameininkejä Louhelassa, jonne tulee myös mun kummitäti. Kiva nähdä pitkästä aikaa. :)

4 kommenttia:

  1. Ootte niin samannäkösiä kaikki!:)

    VastaaPoista
  2. Mua ottaa päähän toi, et sä oot aina kaikki viikonloput vaa ryyppäämäs (et tee nykyää mitää muuta) ja sulle ku koettaa soittaa et koskaan soita takas. Elät selvästi sun teiniaikaa uudestaa ku Jounin kaa et sitä saanu elää. Mut kumminki ystävät on ystävii, ehkäpä sä voisit myös miettiä millainen ystävä sä oot viime aikoina ollut? Lähinnä sen jälkeen ku Esa lähti inttii?
    Paska ystävä sä oot.

    -PANDA

    VastaaPoista