23.5.2013

Viikon vika treeni

Viikon viimeiset treenit vedetty. Ai että tuntu hyvältä! Tulin töistä himaan siivoomaan, jonka jälkeen lähdin salille. Aattelin, et voisin tehä vähän rauhallisemman treenit, mut pyh. Raivolla vaan. Oon ollu ihan tyytyväinen muihinkin treeneihin tässä viikon sisällä. Nyt tulee muutama päivä taukoa, kun on aika  paljon kaikkia hommia viikonloppuna. Ehdin varmaan seuraavan kerran salille vasta ensi tiistaina.


Huomenna Juusbe tulee himaan. Niillä on ollu kai aika rankka leiri. Ainakin siltä on kuulostanut. Välillä ei oo ehtiny syömään 22 tuntiin ja nukkuminenkin jääny tosi vähäselle. Taitaa tulla aika väsynyt miekkonen kotiin. Tää viikko on menny nopeesti. Kerrankin. Yleensä töissä tulee katottua kelloa vähän väliä, kun toivois vaan et päivät menis nopee ja tulis viikonloppu, mut tällä viikolla on melkein toivonu et aika pysähtyis vaikka hetkeks et saa kaikki hommat tehtyä. Nyt on taas pari lehteä lähtenyt painoon. Sit alkaakin uusi rupeama. Ensi viikoksikin siis hommaa riittää. :) Hyvä niin.

Aikamoinen ikävä taas Juusbee. Tällä viikolla ikävä on onneks pysyny taka-alalla kun on ollut vähä stressiä, mut nyt kun seuraavaan näkemiseen on alle vuorokausi, alkaa vatsanpohjassa kutkuttamaan aika paljon. Ei malttais enää venaa! Täytyy mennä nukkumaan niin huominen tulee nopeemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti