1.8.2013

Harjoitusta

Eilisen, eli viimeisen lomapäivän vietin lähes kokopäivän sisällä..... Kävin salilla, jonka jälkeen harjottelin perhojensidontaa. Tein muutamia ja oon sillein ihan tyytyväinen itteeni, kun sain edes jotain aikaseks. Täysin ilman Juuson neuvoja, enkä oo hirveesti sitonu noin pieniä. Kiva kun oma perhorasia alkaa pikkuhiljaa täyttymään niin sit pääsee myös oikeesti käyttämäänkin itsetehtyjä.


Parannettavaa vielä on, varsinkin mittasuhteissa, mut taas tuli vähän harjotusta. Sitominen on kivaa, vaikka välillä siihen meinaa mennä hermo kun mikään ei meinaa onnistua. :D Yksin väsääminen on melkein kivempaa, kun sillon saa ainakin ite pähkäillä miten joku juttu tehdään ja jos ei onnistu niin saa rauhassa räjähtää! Toki myös Juuson kanssa on kiva tehä. Sillon tulee ainakin kunnon opastusta.

Suurin osa päivästä menikin sitten siivoomiseen. Aluks kaikki sidontakamat veke, siitä tulleet roskat ja sit muukin kämpän siivous. En hajunnu jättää torstaille, että pääsen duunin jälkeen vielä salille. Siivouksen jälkeen lähdin lenkille. Ärsytti kun olin ollu päivän sisällä! Aattelin että teen ihan pienen lenkin vaan, mut taas sitä matkaa kertyi reilu 7km. Tuntu vaan niin hyvältä kävellä kivassa maastossa ja haistella loppukesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti