19.8.2013

Kahen viikon rutistus

Tänään on ollu taas säntäilypäivä. Aamupäivän aikana kävin kolmissa eri kuvauksissa. Onneks kaikki oli aika lähekkäin, että ei tarvinnu ihan pää kolmantena jalkana juosta, vaikka aikaa kuvauksien välissä ei ollu ihan kauheesti. :) Viimeiset oli Sörnäisissä. Matkalla mestoille kävelin Katri Valan puiston läpi. Siel on ihan kivan näköistä. Aurinkokin välillä vähän kävi kurkkaamassa sateen välissä.







Loppupäivä toimistolla meni tosi nopeesti kun kaikki aika meni vaan aamupäiväisten kuvien purkamiseen. Viideltä lähin himaan ja siellä vietinkin koko loppupäivän, pientä kauppareissua lukuunottamatta. Meinasin alkaa kattoo leffaa jossain vaiheessa, mut se on yksin ihan tylsää. :D Yksien kuvausten välissä lounastauolla kävin ostaa Anttilasta pari leffaa jotka oli mukavassa alennuksessa.


Kuten otsikossa lukee, nyt alkoi kahen viikon rutistus. Oikeestaan Juuson koko loppuinttiajan ärsyttävin rutistus. Viimeinen kiinniolo. Pari viikkoa poissa himasta, alkuun leiri ja siihen perään viimeinen vartiovuoro. Tän höskän jälkeen on enää vähän reilu kaks viikkoa koko paskaa jäljellä... Se pari viikkoa menee salee ihan siivillä kun siihen tulee vielä yks pidennetty viikonloppu. Nyt vaan tuntuu siltiä, et vaikee jaksaa venaa tätä ekaa parii viikkoa. Jkfkdjfsdjfsdkjksdkfsdk. Reservi odottaaaaa....

4 kommenttia:

  1. Oon sun kans niin samaa mieltä, leffojen kattominen on sika tylsää yksin :D !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikee keskittyy. Täytyy olla joku joka pitää paikalla siinä sohvalla :D

      Poista
  2. Jos saa kysyä niin missä päin Sörkkää sul oli kuvaukset? Taisin nähdä sut siellä puistossa kun oon itse töissä ihan siinä vieressä ja tulee paljon kulettua sen puiston läpi ja siinä vieressä olevissa taloissa mm. tossa mistä oot kuvan napannu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, voi apua oot nähny kun nappailen ittestäni kuvia :D Olin siinä rakennuksessa missä on myös Tulli, Vilhovuorenkadulla.

      Poista