30.8.2013

Tylsä bloggaaja

Tuntuu et nyt ei oikein kirjottaminen luonnistu. Siks en oo kirjotellu hetkeen oikein mitään järkevää. En oo myöskään tehny mitään ihmeempiä. Nyt alkaa pientä työstressiäkin pukkaamaan. Se oli tiedossa että syksystä tulee julkasuiden paljouden myötä ehkä vähän HC, mut nyt sen vasta alkaa tuntemaan. Eilen olisin toivonu, että päivässä olis enemmän tunteja. Illalla teki hyvää käydä purkamassa salilla kunnon treenillä.


Siitä päästäänkin toiseen asiaan. Mua on todenteolla alkanu ahdistaa sali, jossa käyn. Liikaa ihmisiä, liikaa tuttuja naamoja ja joittenkin ei tuttujenkin naamat on alkanu v*tuttaa. Eikä se oo ainoo asia, joka siinä salissa ärsyttää. Siellä on laitteet tosi usein sökönä... Miten ihan uudet laitteet voi olla heti epäkunnossa? Taitaa olla salinvaihdos edessä. Oon miettiny salia, jossa kävin ennen, Myyr-Body. Sekin olis lähellä ja sinne on tehty laajennus jonkin aikaa sitten. Sieltä on tullu tuttuja naamoja tonne nykyiselle salille, mä voisin olla paluumuuttaja. Myyr-Bodyssa kävin nelisen vuotta, tässä uudessa tulee koht täyteen 2.

Tänään on perjantai! Jotenkin en oo vielä ihan päässy perjantaifiilikseen. Haluisin vaa mennä töihin tekee tän päivän hommat kunnolla, mut sitä ennen mun pitää käydä uusimassa yks resepti Myrtsissä. Ehkä sit kun kello pärähtää viisi ja treffataan Juuson kanssa stadissa, tulee hyvä fiilis. Tänään lähdetään taas Kotkan suunnille kalaan. :) Huomenna bäkkiin ja sit Juusol on vielä pari lomapäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti