14.1.2014

Pakkaslenkki

Hurrrrrr!! Ulkona on niin jäätävää. :D Vaikka välillä tuntuukin että jäätyy pystyyn, on pakkanen silti parempaa kun se ällöttävä syysmössäkeli mitä tässä nyt kesti ikuisuuden. Ja mikä parasta, pari päivää ollaan saatu nauttia auringonsäteistäkin. Tänään paistoi ihan kunnolla. Ulkona näytti niin kivalta aamupäivällä, että oli pakko päästä ulos. Kunnon kerrospukeutuminen ja pihalle lenkille. Juusosta en saanu kaveria, joten lähin yksin musaa kuunnellen tarpomaan hyisen kauniiseen pakkassäähän.






Koti, Kivimäki, Vantaanlaakso, Vantaankoski ja suht samaa reittiä takas himaan. Vantaanlaaksossa hajoilin yhdelle osoitteelle... En tienny että siellä on sellanen tienpätkä jonka nimi on Taksvärkkipulkka. :D Whoot. Kuulostaa hassulta. Himassa odotti lämmin ruoka. Se oli kivaa. Vaikka olinkin kerrospukeutunut, en vissiin tarpeeks kun mun reidet ja peba oli iiiihan umpi jäässä. Haha... Onneks pääs hetkeks Juuson viekkuun lämmittelemään ennen kun piti taas lähtee kylmään ilmaan ulos ja töihin.


Huomenna on vapaapäivä. Aijotaan molemmat varmaan suunnata puntille ennen kun Juuson täytyy mennä töihin. Kumpa huomenna olis yhtä nätti päivä kuin tänään. Vaikka oliskin koko päivän sisällä, on sitä kiva katsella sieltäkin käsin. Kohta pääsee onneks myös lämmittävään aurinkoon... Sunnuntai tuu jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti