1.3.2014

Eilinen keikka

Mä pääsin eilen töistä viideltä. Oli ihan kätevää kun olin pitkästä aikaa Calcuksella niin olin jo valmiiks huudeilla illan keikkaa varten. Treffattiin Viivin ja Miron kanssa kampissa. Mietiskeltiin hetki jotain ruokapaikkaa ja päädyttiin viimein testaamaan uusitun Forumin yläkerran yhtä raflaa, La Grill steak roomia.


Me otettiin Viivin kanssa possun sisäfilettä, Miro otti pippuripihvin. Kyytipojaks pullo punaviiniä. Annokset oli ihan mukavan reilun kokoisia, eikä mitään törkeen kalliita. Pointsit siitä että kaikkiin pihveihin sai valita lisukkeensa itse. Mä valitsin grillatut kasvikset. Miinusta possun kuivuudesta. Mä en oikeesti ymmärrä että miten aina käy niin kun ottaa jossain ravintolassa possua. Ei himassa oo koskaan kuivaa! No mut ihan hyvää oli kuitenkin. Syömisen jälkeen mentiin Kittysiin ja tässä vaiheessa myös Juha tuli messiin.


Viivi ja Juha ei ollu käyny Kittysissä koskaan. Mä ja Miro senkin eestä sitten. :D Pidettiin Viivin kaa pieni ehostamis sessio, kun molemmat oli laittanu ittensä kuntoon joskus kukonlaulun aikaan aamulla...


Nosturiin lähettiin vähän myöhemmin. Skipattiin ihan tarkotuksella lämppäri. Käveltiin keskustasta Nosturiin. Matkahan on niin pitkä, että siinä täytyi pitää taukoa välillä... Ei sitä kovin usein tuu istuttua Ruttiksen penkeillä pussikaljalla helmikuun lopussa! Ei edes ollu kylmä.


Tultiin Nosturille just sopivaan aikaa, ei tarvinnu yhtään jonottaa. Viimeisimmillä Nosturin keikoilla on aina joutunu venaa, vaikka on menny noihin samoihin aikoihin. No ne on kyllä ollu loppuunmyytyjä keikkoja.


Nosturissa oli myös mukavan väljää. Ihan hyvin siis porukkaa, mut kuitenki sillein että baarissa ei tarvinnu rynnii tiskille vaivalloisesti. Amaranthe alko soittaa ihan pikkusen yli kymmeneltä.



Keikka oli ihan törkeen hyvä! Me Viivin kaa reivailtiin pitkin poikin ja jossain vaiheessa jouduttiin ihan eteenkin. Jäbät tsiigas keikkaa vähän kauempaa. Se on ihan jees, että näkee vähän pidemmältäkin. Miro on vajaa kaks meträ pitkä ja Juha pikkusen yli. Keikan jälkeen joku ihan random kaveri huomas noitten jätkien pituuden ja halus tarjoo koko porukalle juomat. What. :D Kotiin tultiin Nassen kyydillä.

Tänään on ollu astetta pahempi darppi. Onneks on ollu vapaapäivä. No empä mä lähe lähe kunnolla radalle jos on seuraavana päivänä duunii. Päivällä kävin moikkaamassa Juuso Hesellä ja samalla otin ittelleni pienen korjaussarjan, burgerisalaatin. Tultiin samaa matkaa kotiin ja haettiin vähän herkkuu kaupasta.



Tänään Juuso vuorostaan lähti Nosturiin. Stam1naa kattomaan Luukaksen kanssa. Tosin nää veljekset taitaa olla siellä suurimmaks osaks erillään kun Luukas meni jo aikasemmin venaamaan Nosturin oville. :D Sitä samaa on itekki tullu harrastettua suunnilleen saman ikäisenä ja nuorempana siitä. Siellä on väristy varpaat ja kaikki paikat ihan jäässä joskus. Enää sitä ei koe tarpeelliseks, mut ne oli kyl siistejä aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti