5.3.2014

@pietainka #instaspäm


1. Uusia juttuja kotona, parevekekalusteet. Ostin yhdeltä tutulta huikeaan hintaan, 40 euroa ja siihen kuului pöytä, kaksi tuolia ja sohva. Partsille on tullu vielä tän jälkeen pari uutta juttuja. Niistä lisää varmaan myöhemmin. Musta on niin kivaa että meillä on pareveke täällä uudessa kodissa. 2. Juuso fiilistelee uusia rumpujaan. Nyt nää ei oo onneks enää meijän kämpässä pyörimässä, vaan viety treeniksen suojiin. On siistii kun Juuso on taas päässy bändikuvioihin messiin ja vielä hyvään porukkaan.


1. Kevättä ilmassa. Tennarit ja nahkatakki kaivettu taas käyttöön! Tosin ei niitä enää oikein pääse käyttämään... 2. Kevättä ilmassa myös kentällä. Ei sielläkään näytä enää näin ihanan keväiseltä.


1. Vuoro oli loppumassa klo 23 ja viimeinen keissi saapui putkelle vähän yli kymmenen. Rätit ja imurit heilumaan! Tuli muuten supernopeesti valmiiksi. 2. Aina ei vaan huvittais mennä töihin... Nyyh.


1. Illallisella Viivin ja Miron kanssa La Grillissä. 2. Keikkafiilistä viime perjantailta. Elize Ryd on kovis!


1. Tänne on pakko päästä kun Sauna Open Airia ei enää järkätä. W.A.S.P. Skid Row, Battle beast, Sonata... Kaikkee siistii! Ja tässä olis hyvä sauma juhlia mun synttäreitäkin, kun ne on just ton viikonlopun jälkeisenä maanantaina. 2. Flunssaa, saikkua, sitruunainkivääri teetä ja perhojen sidontaa.

2 kommenttia:

  1. Hahah eikä onks noi Juuson housut ne mun vanhat? Tai oikeestaan Emmin :D jätin ne Louhelaan ku muutin ja sanoin et on vapaata riistaa. T: Veera

    VastaaPoista