4.3.2014

Rio Grandessa

Eilisen duunipäivän kanssa kävikin niin, että flunssa yltyi ja mun oli pakko jäädä himaan. Saikkupäivän kunniaksi otin sakset handuun ja aloin saksia ittelleni otsatukkaa. Taas niin perus... Teen aina niin, että leikkaan otsatukan, kasvatan sen veke, leikkaan taas ja niin edelleen. Viimevuosi oli tosin otsatukaton kokonaan!


Katotaan kuinka kauan taas jaksan tätä. Nyt tuntuu tosi hassulta! Kelasin myös että haluaisin tukkaani vähän vaaleemmaksi. Thaikkureissu vaalensi mukavasti, mutta keskijakauksen myötä ne vaaleat hiukset on nyt jossain alla ja päällä vaan perus ärsyttävää maantien vaaleeta. En vaan tykkäis värjätä et pysyy kuosissa jotenkin.

Vaikka olikin vähän kipeenä, käytiin illalla Juuson, Esan ja Jonnan kanssa syömässä. Se oli sovittu jo aikasemmin. Mentiin Rio Grandeen Myrtsiin. Mä oon viimeks käyny siellä joskus ysärillä!



Mä otin salaatin, jossa oli härän ulkofilettä, papuja ja avocadoa. Oli oikeesti hyvää! Muutkin piti annoksistaan. Mulla ei ollut oikeestaan mitään odotuksia, yllätys oli positiivinen. Vois mennä uudestaankin. Palvelu oli vähän laimeeta. Ei se töykeetä ollu, mut todella laimeeta. :D Ihan nauratti välillä. Mut eipä se sillein haitannut kun ruoka oli sen verran hyvää ja oli meil oli muuten mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti