15.11.2010

Antin syndet!

Mä tulin kipeeks viikonlopuks. Meil himassa on pyöriny joku tauti ja nyt se sit tuli muhunkin. Onneks olo paheni vasta sunnuntaina, niin lauantaina pääsi juhlimaan Antin synttäreitä. Nukuttiin la aika pitkään, löysäiltiin, J kävi salilla, laitteuduttiin ja mä tein mättöö. Piti tehä oikeesti kaikkee muutakin, mut ne vähän jäi löysäilyn takia.


Kemut oli Sonjalla Päkyssä. Porukkaa oli ihan kivasti, vaikka oltiinkin aluks J:n kaa ainoot vieraat. Oli vähän ärsyttävää, et kerranki ku ei ollu kauheeta kiirettä ja oltais ehitty jo tosi hyvissä aijoin Sonjalle, meijän dösä oli VARTIN myöhässä. Jeee. No ehittiin sit kuitenki ihan hyvin, mut ärsytti.


Mä himoitsin koko ajan Sonjan siskon tekemää hummusta, vaikka se oli kuulemma menny vähän pieleen. Hyvää oli! Ei olis kannattanu syödä ennenku tultiin. Muutenki oli kaikkee hyvvää! Myös boolia....


Antti ja J maistoi jotain jouluolutta vuodelta 2003. Sonja oli saanu sen jostain, eikä ollu avannu. Haju oli aika jännä ja makukin aika hiivainen kuulemma. Jäi juomatta.


Osa jengistä pelas pleikkarii ja osa vaan hengaili. Kuunneltiin musaa ja syötiin välillä kaikkii herkkuja, joita oli jäljellä. Sonja räpsi paljon kuvii, jotka varmaan onnistu loistavasti. Not. :D


Joskus puolen yön aikaan päätettiin lähtee Baariin. Hasseliin, koska se oli lähellä. En ollu käyny siel ennen, mut tiesin kyl paikan. Olin itseasiassa vähän välttäny sitä mestaa, en kyl tiiä miks. Ehkä siks et se ei oo ihan omilla huudeilla, eikä kyl Pähkikseen tuu lähettyy, ellei joku asu siellä.


Hasselin hinnat ei ollu ihan järkyttävät ja siellä oli Karaokea. J pääs laulamaan pari biisiä. Oltiin joku pari tuntii ja lähettiin nukkuu. Vika dösä oli jo menny ajat sitten, joten käveltiin. Matkaa on n. 4 km, mut reitti on ihan suora eikä käveleminen tee koskaan pahaa. Oltais saatu taksikyyti, mut päätettiin silti kävellä. Sai happee vähän samalla ennen nukkumaanmenoo.

Matkalla puhuttiin menneen viikon ikävistä tapahtumista ja mietittiin muiden ihmisten fiiliksiä niistä.

Ku päästiin Myrtsiin, törmättiin Oskuun ja sen frendiin. Jutusteltiin hetki yhessä ja sit erkaanuttiin. Kello oli reilu 3 ku oltiin J:n luona. Syötiin viel vähän yöpalaa ja J yritti opettaa mulle matikkaa. Mä tosi huono matikassa. Allekkain kertominenki tuotti ongelmia. Aamulla naurettiin vähän meijän matikkalappusille. Ilta oli tosi jees, kiitti vaan kaikille ketä oli messissä!

Aamulla oli vähäm huono olo. Mä olin nukkunu aika huonosti ku mun flunssa alko vähän pahentuu ja kurkku tuli ärsyttävän kipeeks. Herättiin yhentoista maissa ja jo vähän jälkeen kahentoista me oltiin matkalla Annalle Vuosaareen.


Sää oli aurinkoinen, magee ja ihanan raikas! Oltiin Annalle jokunen tunti ja lähettiin mäkin kautta Sörnäisiin SUHEn sunnuntai jutussa. Vähän eri meininki ku vaik meijän omassa seurakunnassa. Tahtoisin käydä vielä joskus uudestaankin.

Viikonloppu oli kaikin puolin jees, jos nyt ei ota huomioon et tulin kipeeks. Ja sitä et mielessä liikku ikäviä juttuja, joita tapahtu viimeviikolla.

Nyt mä aijon vaan maata ja lepää. Iltapäivällä täytyy käydä äänestämässä srkvaaleissa. Tänään on vika päivä! Nyt sänkyyn. Toivottavasti tässä tekstissä ei oo kauheesti kirjotusvirheitä. tuli senverran pitkä, et en jaksa lukee enää. Enkä kyl varmaan ees huomais niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti