2.11.2010

Viini, ruoka & hyvä elämä

Lauantaina oltiin messuilemassa J:n kanssa. Saatiin ilmasetliput, oltaisiin kyl muutenki menty. Ne liput oli mun porukoille, mut ne ei ollu maisemissa, joten saatiin käyttää ne.

Kierrettiin aluks pikasesti musamessut, jotka oli mun mielestä vähän nihkeet, mut en kyl oikeesti tiiä oliks ne hyvät vai huonot, ku mua ei kauheesti kiinnostanu kiertää siellä. Kirjamessuilla ei käyty ollenkaan, vaikka neki olis ollu samalla lipulla. Ei olla kumpikaan kovia lukemaan.

Kierrettiin ruokaosio, joka oli mun mielestä huonompi ku viime vuonna. Tai siis hyvii juttuja siellä oli, mut aluetta oli pienennetty. Viiniosio oli tällä kertaa isompi. Siirryttiin sinne.


Lasi makso 8e, mutta siitä sai 5e takasin ku palautti. Maistelulipukkeet makso 1,80e kappale ja niillä sai 4senttii viiniä. Ei kyllä yleensä ollu mikään neljänsentin annos, vaan melkein puol lasii!


Maisteltiin aluks valkkareita ja roseita ja sitten siirryttiin punasiin. Löysin myös uuden ihanuuden, josta tuli samantien yksi mun lemppareista. Japanilainen umeshu likööri. AH! Oon aijemminki maistanu Umeshua, mut se oli iiiihan erimakusta, melkein vois sanoo, et pahaa. Tää uus oli niiiiin loistavaa, että ostan sitä heti kun sitä tulee johonkin Alkoon. Hinta vaan vähän riipasee (n. 25e), mut ei se mitään.


Kaikki viinit mitä mä maistoin oli kyl hyviä! Palvelu oli jees ja alue oli parantunut viime vuoteen nähden. Sieltä sai tällä kertaa vähän kattavammin ruokaakin, ku viimevuonna tais saada pelkastään sushia ja vähän tapaksia. Ei kyl söyty mitään kunnollista, pelkästään vähän juustoja.

Mukaan tarttu purkillinen saksanpähkinä hilloo, johon ihastuin. Sitä ja lettuja, namnamnammmmmmm! En voi ees kuvitella ku alkaa tehä mieli. Messut meni kiinni kuudelta, lähettiin kotiin päin. Täyty mennä valmistautumaan illan halloween kemuihin. Niistä lisää sitten ku oon kattonu julkaisikelposet kuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti