16.6.2011

SAUNA OPEN AIR 2011

Torstaina 9.6. heräsin aamulla aikasin ja sain heti onnittelut Juusbelta, joka oli meillä yötä. Pita täytti huimat 21v. Oon kaveriporukan mummeli. Joskus ennen yhtätoista haettiin auto tayteen tyyppejä ja lähettiin ajamaan kohti Tamperetta ja Härmälää. Löydettiin hyvin perille, hankattiin telttapaikat, pistettiin leiri pystyyn ja valmistauduttiin lähtee festareille. Oli ihan hullun kuuma!


Ku saatiin kaikki valmiiks, lähettiin kävelee festarialueelle. Matkaa Härmälästä Saunaan oli noin 5 kilsaa. Oli ihan letkeetä käppäillä, ku oli hyvä sää ja hyvä fiilis! Se tosin oli ainoo kerta ku käveltiin sinne, kyl sitä matkaa sen verran paljon oli.


Ku päästiin perille Moonsorrow alotti soiton melkein heti. Juuso halus kattoo sen, mä oo oikeestaan ees varma et mihin muut meni. Mä jäin Juusben kaa. Ei katottu kyl ihan loppuun asti, ku lähettiin venaa Helloweenii. Venasin sitä ihan törkeesti ja olin ihan täpinöissä. Soitti just sopivasti mun synttäreiden kunniaks.


Keikka oli aika perus, mut tosi jees!! Just sellanen mitä ootinki, kaikki tuttuja biisejä ja sillee. Helloweenin jälkeen soitti, joku bändi jota en tienny, jonka jälkeen soitti Ozzy Osbourne. Katottiin sitä porukalla vähän kauempaa. Sieltä näki ihan hyvin. Edellisellä Ozzyn keikalla, en nähny aluks yhtään mitään. :D


Vähän ennenku Ozzy lopetti, lähettiin kohti leirintäaluetta bussilla. Ku päästiin sinne, alettiin RILLAA. Juha oli hankkinu kaikille pari pihviä per naama, ne oli vähän niinku synttäripihvit. Juotiin Juuson kaa punkkua hienosti muovisista punkkulaseista.


Syömisten jälkeen mentiin hengailee telttojen viereen ja ottaa vähä kuppii. Saatiin myös aika mielenkiintosta hengausseuraa aina välillä hahaha. :D Nukkuu päästiin aamuyön puolella... Teltassa oli aika hyvä nukkuu! Mulla ja Juusolla oli suurin teltta, vaikka oltiinkin porukan pienikokosimmat. Kahella jättiläisellä, Mirolla ja Juhalla, oli kaikista pienen ehkä metri kertaa metri koppero hahahah. Juhan jalat tuli ulos teltasta.


Seuraavana päivänä oli iiihan törkeen kuuma! Ihanaa, joku 30 lämmintä. Viel lämpimämpi ku edellisenä päivänä. Puolen päivän jälkeen lähettiin taas kohti festareita. Tällä kertaa bussilla, eikä kävellen. Tampere on kyl siisti kaupunki, varsinki kesällä.


Festarialueella oli oikeesti ihan hullun kuuma, ihan nimenmukanen fiilis, Sauna. Ei kyl haitannu yhtään. Vietin kaikki kolme päivää lähes kokonaan pelkässä hamosessa ja biksuissa. Sain mun porukoilta lahjaks säkillisen saippuakuplia, ne oli mulla messissä, puhaltelin niitä ihan fiilareissa hahah.


Tokan päivän parhaimmat oli ehdottomasti Doro ja Turisas. Jälkimmäinen yllätti mut täysin, luulin et Turisaksen musa olis ihan erilaista ja jotain ihan kauheeta, mut ei. Se oli tosi jees! Doroo mä olin venailukki, mut siitäkään mulla ei ihan kauheesti hajuu ollu. Vaan muutamia biisejä. Se vei päivän voiton!! Ihana saksalainen rokkimama. Tosi symppis.


Tokanakin iltana osa porukasta oli ihan kemuilufiilareissa. Osalta loppu puhti kesken. Mä, Juuso, Miro ja Mikko valvottiin aamuviiteen... Nähtiin Härmälän hieno auringon lasku ja nousu.


Pakko tarkentaa, et noi kaikki pullot ja tölkit ei todellakaa oo meijän. Joku lössi ei oli jättäny ne siihen! Jostain kumman syystä seuraavana aamuna herääminen ei ollu kauheen helppoo... Juha, Miro, Mikko ja Timi lähti jo festarialueelle, mut mä ja Juusbe ei päästy teltasta ulos. Me päästiin festarialueelle vasta ku pari bändiä oli jo soittanu. Viimesen päivän pääesiintyna oli Judas Priest ja sitä mentiin venailee ja se oli ainakin mulle oikeestaan sen päivän ainoo tärkee bändi, joka piti nähä.


Reissun sulosin kuva! Ihana Juusbe. Priest soitti aika pitkän keikan. Ja hyvän myös! En ollu nähny ennen, enkä kyllä tuu uuestaan näkemäänkään, ku toi oli vika keikka Suomessa. Priest lopettaa. Tykkäsin kyl tosi paljon!


Keikan jälkeen valuttiin massan mukana pois alueelta ja kohti Tampereen keskustaa, josta taas lähettiin bussilla härmälään. Mulla ainakin oli tosi väsyny fiilis, olin ihan poikki. Tehtiin leirissä viel vähän ruokaa, juotiin muutaman juomat ja mentiin kaikki nukkumaan. Nukahettiin Juuson kaa melkein heti. Ei ihme ku edellisenä yötä (tai muinakaan öinä) ei tullu nukuttuu paljookaan.

Seuraavaks aamuks ei laitettu herätystä ollenkaan. Noustiin joskus muistaakseni 11 maissa, pistettiin leiri kasaan ja lähettiin baanaamaan takas kotiin. Matkalla pysähyttiin viel Toijalan ABC:llä syömässä. Sitten kaikki meni koteihinsa.

Oli kiva festarireissu, kiitos vaan mukana olleille! Tää oli myös tosi hyvä keino juhlia synttäreitä. Toivotaan, et ens kesänä on taas hyvät esiintyjät, et voi lähtee uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti