29.4.2013

Kohta on vappu

Maanantai. Tällä viikolla tulee päivät menee niin sekasin et huh. Huomenna on vappu, eli vähä niinku perjantai, torstaina on taas maanantai ja sitä rataa. :D U know. Tänään oli vielä normi duunipäivä. Aamulla menin ysiin ja pääsin illalla viideltä. Päivään mahtuivähän kaikenlaisia hommia ja yks kuvaus. Huomenna siivotaan toimisto ja lähdetään vapun viettoon. Mulla on tosin yks kuvaus iltapäivällä mut sit sen jälkeen.

Oon muuten ihan koukuttunut tohon uuteen camotakkiin. Se on niin mukava! Tarpeeks pitkä ettei persus jäädy, kiva huppu jos tarvitsee ja vyötärön kiristyksestä paljon plussaa. Tänäänkin lähti päälle!


Eilen oli ensimmäinen päivä Juuson intin aikana kun ei itkettänyt "eroaminen". Vaikuttanee se et Juuso tulee takas jo tiistaina. :D Huomenna! Whaat. Eilen kun Juuso lähti dösään, mä alotin kivan lenkin. Oli kiva juosta kun aurinko paisto ja ties et Juusbe tulee taas koht himaan. Oli oikeesti aika hyvä fiilis.

Myös tänään kävin lenkillä. Salit jää tällä viikola vähemmälle kaikkien juhlimisten takia, enkä haluu mennä kun Juuso on himbessä. Tän päivän lenkki ei menny ihan putkeen, kun taivaalta alkoi tulee vettä ja muutenkin olo oli vähän väsähtänyt. 7km kuitenkin meni. Jeejee. Mut nyt sattuu jalkoihin...


Kohta olis taas aika mennä nukkumaan. En jostain syystä saanu taas nukuttuu kunnolla viimeyönä. Liskoja ehkä? Huomenna tulee salee juhlittua aika railakkaasti. Myös keskiviikkona olis pientä juhlaa tiedossa. Perinteiset vappukemut Louhelassa. Kääk. Katotaan miten kunto kestää. Toivottavasti saadaan aurinkoinen vappu. Tai ainakin sateeton. Nyt sataa. Sen ropinaan on ehkä hyvä nukahtaa. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti