2.4.2013

Pääsiäinen

Viikonloppuna juhlittiin pääsiäistä. Niinkun muinakin vuosina, kokoonnuttiin yhteen syötiin. Mukana peruskylkiäisten (Juuso ja Nasse) lisäksi oli myös Miguel, Päivi, Luukas ja Petteri. Oltiin porukoiten luona Louhelassa. Ennen sinne menoa käytiin Juusben kanssa vähän ulkoilemassa. Mentiin Vantaankoskelle.




Koski oli vielä aika jäinen. Ilmakin oli aika viilee, mut koska oli kuitenkin plussan puolella ja aurinko paistoi, uskalsin laittaa nahkatakin. Hetki katsottiin maisemia ja sit korkattiin pussikaljat. Vuoden ekat!




Aurinko alkoi mennä pilveen ja alkoi tulla vähän kylmä, joten päätettiin lähtee jo Louhelaan päin, vaikka oltiikin siellä sit aika etuajassa. Myös Viivi ja Nasse tuli vähän aikasemmin kun loppu porukka.




Pöytään oli jälleen vähän hankala ahtautua. Jotenkin piti saada 12 henkee mahdutettua pieneen keittiöön. Joulunakin oli aika paljon porukkaa, mut nyt vielä enemmän. Ruokana oli lammaspaistia, bataattimuussia ja ruusukaaleja.




Vähän myöhemmin illalla oli vielä jälkkäriä.Kahvia, marjapiirakkaa ja Petterin tekemää juustokakkua, joka on muuten ihan super hyvää. Oon syönyt pari kertaa ennenkin. Välissä syötiin myös vähän suklaamunia.


Kotiin hipsittiin puolenyön tienoilla. Muut jäi vielä sinne, mut meitä alko väsyttää. Varsinkin Juusoo, joka taitaa jo nyt kärsiä kevään allergioista... Himassa iski kauhee surku, kun taas muisti että Juusben pitää seuraavana päivänä lähtee. Vapaiden aikaan oli hetkeks pystyny unohtamaan intin kokonaan.

Maanantaina oli munapäivä. Mä olin hankkinu meille valmiiks muutamia parhaita suklaamunia. Kinderit on ihan mun lemppareita. Samoin Mignonit, mut niistä tulee kyl huono olo kun ne on niin makeita.


Saatin myös mun vanhemmilta mukaan kasa erilaisia munia, joita alettiin mussuttaa heti herättyämme.



Loppupäivä meni aika surullisissa tunnelmissa... Juuso ei olis halunnu lähtee takas, enkä mä olis tietenkään myöskään halunnu, et se lähtee. Kun nyt oli pari lisäpäivää lomaa, ehti ärsyttävästi tottua normaaliin olemiseen. Pari viimeistä tuntia meni taas lähinnä itkeskelyyn. Ja taas tuntui vaikeemmalta kun aikasemmin.


Lisää angstia toi vielä se, että monille muille tuleva viikko on lyhyt, mut me nähdään seuraavan kerran vasta kahden viikon päästä. Morjestamaankaan ei pääse enää perjantaista eteenpäin, kun Juuso on linnalla vartiossa. Eikä sekään olis niin paha, mut näiden kahden viikon jälkeen tulee taas kaks viikkoa erossa. Eikä lopu siihen, vaan taas kaks viikkoa. Ääääääh... Ja tässähän just oli kaks viikkoo. Jee.

Hyvästelyiden jälkeen mä menin salille. Oli vähän huono olo kaikesta suklaansyömisestä... Varmaankin aika vilkas työviikko tiedossa. Se on ihan jees, menee ainakin päivät nopeesti. Aamuissa pyörähti uudet kymmenet, TJ 169. Aika liikaa edelleen. Vois olla jo syksy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti