2.9.2013

Pari sanaa viikonlopusta

Viikonloppu vierähti nopeesti ja nyt ollaan taas maanantaissa. Juusolla oli kolmanneks viimeiset viikonloppulomat. Ja nehän jatkuu edelleen. Huomenna vasta pitää mennä takas. Sit on enää kahdet lomat. Mmmmmitää! Ei oikeesti voi tajuu, että kohta loppuu. Täs on niin pitkään oltu "etäsuhteessa" et on vaikee kelaa millasta kaikki oli kun oltiin vielä molemmat kokoajan kotona.

Perjantaina lähettiin taas Kymijoelle kalaan. Siitä lisää toisessa blogissa kun ehditään raapustaa reissuraporttia. Nälkä kasvaa syödessä, tekis mieli heti lähtee uudestaan... Mua vähän karmii tuleva puhelinlasku. Ollaan ostettu molemmilla Kymin reissuilla luvat kännykällä (20e/klp) ja molemmat reissut sattui samalle kuulle, joten mun elokuun lasku tulee olemaan 60e....... :D Voi kauheeta.


Oltiin Kymillä la iltaan asti. Kotimatkalla ehkä suunnilleen Sipoon kohdalla iski ihan järkky ukkonen. Sato niin kovaa, et motarilla ei oikeesti meinannu nähdä eteenpäin vaikka pyyhkijät oli niin täysillä kun vaan voi. Joitain autoja pysähtyikin tien viereen venaamaan sateen laantumista. Me jatkettiin matkaa varovasti vähän hiljempaa. Kehä kolmoselle tultaessa myräkkää ei enää ollu. Se tuli vasta yöllä.

Sunnuntaina hengattiin aika pitkälti vaan kotona. Käytiin me pikasesti Jumbossa ostamassa illan safkat. Alkuillasta syötiin sieni/pinaatti/kesäkurpitsa pastaa ja katottiin leffaa. Viinin kanssa. Hyvä vinkku!


Illalla piti mennä aikaisin nukkumaan kun mulla alkoi taas tänään duunit. Juuso jäi vielä nukkumaan. Oli niin kiva herätä kun ei ollutkaan yksin. Huomenna aamulla vielä sama! Tänään on myös kiva mennä duunin jälkeen himaan kun Juuso on siellä oottamassa. Sekin oli kivaa kun tein eilen taas pitkästä aikaa ruokaa kun on joku muukin syömässä. :D Tänään on Juuson vuoro kokkaa! Jeee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti