7.3.2011

Bändimaraton 2011

Sunnuntai aamuna oli aika jännä olo. Heräsin vähän ennen puolta kymmentä ja päässä heitti edelleen ihan kiitettävästi... En siis noussu sängystä mihinkään vaan lahnailin joku puol tuntii. Mun porukat tuli härnää mua viinapullojen kaa hahah. Jostain kumman syystä ei ntehny kauhesti mieli huikkaa... Iltapäivällä lähettiin Juuson, J:n ja Esan kaa Vaskiksen bändimaratoniin Vernissaan.


Esa ja Juusbe tuli suoraan konffiksesta ja niille oli melkein samantien keikka ku päästiin perille. Juusoo pelotti pysyyks rumpukapulat kädessä.


Kyllähän ne ihan hyvin pysy ja kaikki kuulosti hyvältä. Vernissassa oli aika jäätävä fiilis. Kaikilla kiva krapulainen ja väsähtäny fiilis. Esalla punotti silmät ihan hullusti, eikä siitä lähteny ääntä kauheesti. Ainoo joku oli suht pirtee oli J.




Ennen Juuson toista keikkaa, käytiin J:n, Juusbe, Esan ja Miron kaa syömässä Hot Chilissä. Esa suositteli sitä. Kebe teki hyvää.


Oltiin maratonissa loppuun asti. Mul huononi olo kokoajan enemmän ja se vähän ärsytti. Lähettiin menee puol ysin maissa. Autossa mua paleli ja väsytti ihan törkeesti. Myös hedari oli aika kova. Luulin, et se on vaan astetta pahempi darra, mut sit ku tulin himaan ni mul oli semisti kuumetta. Ei siis ihme et olo paheni. Nyt sattuu kurkkuun ja heikottaa. Katotaan miten käy huomiselle työvuorolle. Ei olis kovin jees jäädä taas saikulle. Joku oli just saanu kenkää ku se oli saikkuillu niin paljon. Mut oikeesti, minkä sille mahtaa jos on kipee. Sitä hommaa ei pipinä pysty tekee tai tulee kuolema! Olis kyl ihan kiva mennä töihin, olin just alkanu diggailee enemmän mun tiimistä. Enkä jaksais makaa himassa toista viikkoo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti