23.3.2011

Pro

Nyt on testattu yksi Cityn Syö-tarjouksista. Faija tuli hakee mut Cityn toimistolta viideltä ja sit hurautettiin stadiin. Rymy Eetusta sai pippuripihvin, lohkoperunoilla ja kermakastikkeella. Mukana oli myös vähän hillosipulia. Hintaa annoksella oli siis se 10e. Hyvää oli! Pihvi oli tosi pehmeetä ja sopivasta meadium sisältä. Ahhhh!



Samalla reissulla mä tein "pienen" hankinnan. Oon säästäny siihen pitempään jo rahaa ja eilen un oli palkkapäivä, sain loputkin kasaan. Tällänen beibe lähti mun messiin! Uuuuh.


15 tuumanen Mac Book Pro. Nyt mulla on oma kone. Makso noin 1800e... Huhuh, ei mikään halpa beibe. Mut nyt mulla on se vihdoin ja siihenhän mä oon kokoajan säästäny. Vähän sama homma ku ajokorttii hankkiessa, maksaminen ei kipassu niin paljon ku ei oo kelannu niitä rahoja ollenkaan. Tai siis on kelannu sillein, et ne menee tiettyyn juttuun ja sillä hyvä. Mun tekis mieli jo alkaa leikkii sen kaa, mut oon liian väsyny tekee mitään. Eilisen 6-17 vuoron jälkeen lähettiin viettää Sodexon pikkujouluja ja mä olin himassa vasta kahen jälkeen. Tänään heräsin seiskalta törkeen väsyneenä. Edellisenä aamuna olin heränny neljältä. Tää päivä Cityllä oli niin jäinen, et ihan hävetti oikeesti. En oo koskaan ennen ollu niin hidas. No, huomenna on varmaan taas virkeempi päivä. Nyt nukkumaan!

2 kommenttia: