3.4.2011

Tallinna 28.3

Ohooo, ompas menny taas aika edellisesta kerrasta. On ollu kaikkee säätöö, esim töitä. Nyt kelasin vähä pistää kuvia viime maanantain reissulta. Mulla oli Viking Linelle lahjakortteja, lähettiin käyttää niitä mun faijan, Mikon ja Miron kanssa. Käytiin pikasella päiväristeilylla Tallinnassa.


Lähtö Helsingistä oli vasta klo 11.30. Perille piti päästä klo 14, mut paatti oli puol tuntia jäljessä aikataulusta. Harmi, koska perillä ei muutenkaan ollu kauheesti aikaa hukattavaks. Ku päästiin perille, mentiin samantien syömään. Löydettiin hyvä mesta, jota faija suositteli.



Syötiin kaikki samat annokset, pippuripihvit jollain perunoilla. Ite valitsin lohkot. Alkupalaks vedettiin valkosipulileipii ja vähän vodkaa. Oli törkeen hyvä pihvi! Syömingin jälkeen ehittiin ottaa pari kuvaa ja sit pitikin lähtee hoitamaan perus ostoksia...



Kaikki sai haluamansa ostokset tehtyy, laivaan täyty mennä noin puol 6. Se lähti kuudelta. Laivalta oli kiva kattoo auringon laskua. Käytiin Miron kanssa fiilistelemässä sitä kannella. Muu matkaseurue oli sen verran kipeenä, et ne ei uskaltautunu meren läheisyytiin. Mä olin taas ihan kiksessä meresta, yllätys. Pieta sydän meri.



Takastulomatka venähti pikkasen. Laivan piti olla perillä klo 20.30, mut oltiin vasta joskus kymmenen maissa satamassa. Tossa vaiheessa se ei kyl niin haitannu, mut laivalla on musta aina vähän nihkeetä olla pitkään. Ku vihdoin päästiin perille, otettiin taksi, sillä kaikki pääs kätsästi himaan. Oli kyl kiva päivä! Harmi vaan, et Tallinnassa ehti olee niin vähän aikaa, se on nätti mesta. Ehkä keväämällä sit uusiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti