4.4.2011

Väsyny päivä

Kävin viime viikolla työhöntulotarkastuksessa. Tänään joudun menee viel uusiks, koska siihen viimeviikkoseen olis kuulunu myös verikoe, mut koska olin just syöny sitä ei pystytty ottamaan. Hyvä Pieta. Tänään kävin piikattavana heti vähän jälkeen 7 aamulla.

Oli aivan törkee nälkä ja pelkäsin et multa lähtee taju ku pistetään, niinku viimeks meinas käydä. Olin vähä stressanu sitä koko yön ja nukuin tosi vähän. Se meni ihan hyvin kuitenki. Ainiin, viimeviikkosessa tarkastuksessa selvis et oon vähän kasvanu, oon nyt 164,4cm pitkä.


Sieltä kokeista lähin kohti Cityn toimistoa. Jouduin pikkasen juosta dösään ku näin jo kaukaa et voi ei se tulee. Meinasin kuolla oikeesti, ku oli kauhee nälkä. Onneks sain syötyy mun aamupalan dösässä. Tartti viel saada kahvii, joten jäin myrtsin urheilutalon luona veke ja kävelin sisään. Harmikseni huomasin et kahvila on viel kiinni ja jouduin kävelee ällösateessa Myyrmanniin. Käsin Kulmiksessa kahvilla. Meinasin nukahtaa siihen pöytään. Huhuh.

Ku pääsin Citylle, alotin heti hommat. Väsytti törkeesti, mut onneks olin ihan suht tehokas koko päivän. Iltapäivällä iski kyllä joku mega uupuminen ja nukahin koneen äären mun työtuoliin. Onneks kolleegat ei huomannu hahahah. Nokoset kesti ehkä 5min mut piristi yllättävän paljon.


Cityn jälkeen kävin hoitamassa vähän juttuja. Tulin himaan joskus kasin maissa. Mukana pieni söpö hiiri mun läppäriin. Nyt on helpompi tehä esimerkiks Photarointia. NIIJOOHEI!! Mä sain kaikki Adoben CS4 ohjelmat mitä tarvitsin! Loistavaa. Ja ihan laillisestikki vielä. En oo vielä kyl ehtiny kauheesti fiilistellä niitä. Nyt mulla on kaikkee kivaa. Oma kone, ohjelmat, hiiri, piirtopöytä ouuuhhh.

Kohta olis mun aika mennä nukkumaan. Jään aina tähän koneeseen koukkuun, vaikka väsyttääkin. Tänään oli sekava päivä. Toivottavasti tulee uni. Huominen olis taas työntäyteinen, aluks Citylle ja sit illaks siivoo koneita. Uus tiimi, jossa mä oon kuskina aina. Enää muutama vuorolista ja sit jään kesän ajaks ekstraks. Kesällä on paljon juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti